Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já už jsem dávno zavedla, že se vaří i to, co mám ráda já, třeba koprovka, boršč, i když ostatní o to nestojí. Já jím taky všechno, tak buď si dají, nebo ne a mají jen druhý. Já si zas zvykla, že když jsou lívance nebo palačinky, nikdy na nás s tátou nezbyde, nehledě na to, kolik toho dělám.
U nás se sní většinou vše, co navařím. Když chlapovi něco nechutná, tak si dá menší porci ![]()
Jinak k obedu kureci vyvar se svitkem zapeceny kotlety s cherry rajcatama a hribkama to uz jime druhy den.A na zitra hovezi s okurkovou omackou a ryze,knedlik.A asi neco upecu, mam nalozene strouhane jabko na strudl nenapada Vas nejaka buchta misto strudlu?
btw. normalne jsem si smazla tuhle diskuzi z oblibenych:D
eliško - když je takový den, kdy nevím co bych dělala, udělám si co mám ráda a manželovi buď něco zvláš´t nebo ať si vymyslí ![]()
Monjie píše:
Jinak k obedu kureci vyvar se svitkem zapeceny kotlety s cherry rajcatama a hribkama to uz jime druhy den.A na zitra hovezi s okurkovou omackou a ryze,knedlik.A asi neco upecu, mam nalozene strouhane jabko na strudl nenapada Vas nejaka buchta misto strudlu?btw. normalne jsem si smazla tuhle diskuzi z oblibenych:D
Zkus udělat tu buchtu, jak dělala ta babka včera v Prostřenu. Mrkni na iprima.cz/prostreno
Monjie píše:
Jinak k obedu kureci vyvar se svitkem zapeceny kotlety s cherry rajcatama a hribkama to uz jime druhy den.A na zitra hovezi s okurkovou omackou a ryze,knedlik.A asi neco upecu, mam nalozene strouhane jabko na strudl nenapada Vas nejaka buchta misto strudlu?btw. normalne jsem si smazla tuhle diskuzi z oblibenych:D
Já mám muže doma na oběd jen 4× do měsíce, takže víc řeším ty děti a ty si občas vymýšlejí. Jsou strašně konzervativní a nejradši by měly pořád dokola to samý.
Markit.Hl píše:
Holky, jak děláte to těsto na pizzu??
300g hladká mouka
1,5 dcl vody
20g droždí
1 lžíce olivového oleje
1/ lžička soli
levmah28 píše:
Koblihy se zdařily
podle jakého receptu jsi prosím dělala?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat