Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6.1.12 15:59

co budete dámy vařit o víkendu, my asi pečené kuře a guláš s těstovinami ale mám chut něco jiného jen nevím na co :lol:

• načítám...
12794
6.1.12 16:00

Ja delam zitra pecene kureci stehna na zeli s bramborovym knedlikem :jazyk:

• načítám...
157
6.1.12 16:02

no, dneska se pustím do pizzy, už mam hotový těsto 8)

Jinak.. koupila jsem si dneska papáju, vždycky jsem byla zvyklá na „né tak zelenou“ slupku, nicméně paní prodavačka mi asi 10× řekla, že je to „tak akorát“.. tak ji rozdělám, a zas tak „akorát“ mi to nepřijde :zed: Vždycky ji jim samotnou syrovou, pokapanou limetkou, co jinýho s ní vyvádíte vy? inspirujte mě :think: :mrgreen:

• načítám...
PetkaK
6.1.12 16:02

Víkend - takže pokud nepřijedou tcháni tak bude jeden den rizoto a druhý den vepřové medailonky s nivovou omáčkou a asi hranolky. Pokud přijedou tak bude vařit restaurace :)

• Upravit
6.1.12 16:06
hmm vepřové medajlonky nezní vůbec špatně :think: , já tam mám panenku tak že bych jí hodila na pánvičkua k tomu opečené brambůrky :pankac:
PetkaK píše:
Víkend - takže pokud nepřijedou tcháni tak bude jeden den rizoto a druhý den vepřové medailonky s nivovou omáčkou a asi hranolky. Pokud přijedou tak bude vařit restaurace :)
  • načítám...
1297
6.1.12 17:47

U nás pořád kotel rajský. Ježíšek mi přinesl papiňák a nějak se toho do něj vejde moooc. Takže bude i zítra k obědu, dneska k večeři dělám fazolový lusky s anglickou na smetaně, na kyselo s bramborem, ať máme trochu změnu.
A na neděli játra.

• načítám...
2458
6.1.12 17:48

žeru řeckej tuňákovej salát, synek měl k večeři skleničku. O víkendu nevařím, bude nějaká donáška.

• načítám...
1114
6.1.12 18:24

langoše :kytka:

• načítám...
15054
6.1.12 19:46

včera k večeři chleba obalený ve vejci,dnes květák na řízek a brkaše a zítra vepřové na paprice a na smetaně s houskovým knedlíkem

ad mléko při nemoci-četla jsem,že je to přežitek,že mléko a mléčné výrobky nezahleňují :nevim:

• načítám...
14598
6.1.12 19:51

zítra drůbeží rizoto a pozítří špagety. Jistá jídla co manželova bosorka jí :D

hmm včera sjem uvařila 3 l té dětksé polívky a hmm k večeři, jačí oběd a já talíř k obědu a néni..... :nevim:

• načítám...
1649
6.1.12 19:56

zítra konečně řízek :jazyk: Přítel vepřový já kuřecí, pokud zítra ve městě nezapomenu koupit kuřecí prsa :?
v neděli asi nějakou omáčku s knedlíkem nebo nokama

• načítám...
5924
6.1.12 19:58

špagetky s boloňskou omáčkou

• načítám...
5misa6
7.1.12 09:18

Dnes jen tu drožďovou polévku.

• Upravit
2551
7.1.12 09:24

bramboračka a palačinky

• načítám...
sophinka
7.1.12 09:49

slepičí vývar a zeleninová polévka, jako druhé kuřecí na paprice s těstovinami nebo knedlíkem a povidlové buchtičky

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová