Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
co budete dámy vařit o víkendu, my asi pečené kuře a guláš s těstovinami ale mám chut něco jiného jen nevím na co ![]()
Ja delam zitra pecene kureci stehna na zeli s bramborovym knedlikem ![]()
no, dneska se pustím do pizzy, už mam hotový těsto ![]()
Jinak.. koupila jsem si dneska papáju, vždycky jsem byla zvyklá na „né tak zelenou“ slupku, nicméně paní prodavačka mi asi 10× řekla, že je to „tak akorát“.. tak ji rozdělám, a zas tak „akorát“ mi to nepřijde
Vždycky ji jim samotnou syrovou, pokapanou limetkou, co jinýho s ní vyvádíte vy? inspirujte mě
![]()
Víkend - takže pokud nepřijedou tcháni tak bude jeden den rizoto a druhý den vepřové medailonky s nivovou omáčkou a asi hranolky. Pokud přijedou tak bude vařit restaurace ![]()
PetkaK píše:
Víkend - takže pokud nepřijedou tcháni tak bude jeden den rizoto a druhý den vepřové medailonky s nivovou omáčkou a asi hranolky. Pokud přijedou tak bude vařit restaurace
U nás pořád kotel rajský. Ježíšek mi přinesl papiňák a nějak se toho do něj vejde moooc. Takže bude i zítra k obědu, dneska k večeři dělám fazolový lusky s anglickou na smetaně, na kyselo s bramborem, ať máme trochu změnu.
A na neděli játra.
žeru řeckej tuňákovej salát, synek měl k večeři skleničku. O víkendu nevařím, bude nějaká donáška.
včera k večeři chleba obalený ve vejci,dnes květák na řízek a brkaše a zítra vepřové na paprice a na smetaně s houskovým knedlíkem
ad mléko při nemoci-četla jsem,že je to přežitek,že mléko a mléčné výrobky nezahleňují ![]()
zítra drůbeží rizoto a pozítří špagety. Jistá jídla co manželova bosorka jí ![]()
hmm včera sjem uvařila 3 l té dětksé polívky a hmm k večeři, jačí oběd a já talíř k obědu a néni..... ![]()
zítra konečně řízek
Přítel vepřový já kuřecí, pokud zítra ve městě nezapomenu koupit kuřecí prsa ![]()
v neděli asi nějakou omáčku s knedlíkem nebo nokama
slepičí vývar a zeleninová polévka, jako druhé kuřecí na paprice s těstovinami nebo knedlíkem a povidlové buchtičky
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat