Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ivaadam píše:
Tohle téma je snad nesmrtelné…už taky nevím co vařit. Dneska kuřecí stehenní, omáčka, noky…něco jako kuře na paprice trošku jinakCo mají vaše zlatíčka jako oblíbené jídlo?
Jestli mas na mysli ta nase malá zlaticka,tak u toho naseho vede jakakoliv polevka
proste to je polevkove dite ![]()
Ahoj holky, tak dneska jsem udělala nákyp s jablky, dal si i prcek. K večeři sójová čína s nudlema. No a nevím co vařit zítra a aby to mohl jíst i prcek (bude začínat 15. měsíc). Poradíte? Na mrazáku mám kuř. prsa a i celé, no a jak jsem zjistila, tak tam mám docela vymetýno… Dík za rady ![]()
ja budu delat zitra zapecene kotlety, s cherry rajcatama to by mohlo uz taky ne?:D
prosím poraďte…mám tady 20žampionů..pro 5 lidí jako smažené málo
..hoďtee my sem typ na něco kde je zužitkovat…Dodávám že nenám v lednici ani smetanu ani tvrdý sýr
a co treba podusit pridat kmin a strcit na mrazak? nebo udelat bud smazenici nebo bramboracku nebo zapect s nivou jako chutovku:D
Monjie to by mohl, akorát nahradím rajčátka. Malej je miluje ale pak má z nich boláky na prcině a zhorší se mu atopák… ![]()
Monjie píše:smaženici jsme měly nedávno
a co treba podusit pridat kmin a strcit na mrazak? nebo udelat bud smazenici nebo bramboracku nebo zapect s nivou jako chutovku:D
Taky premyslim,ze udelam ryzovy nakyp,ale prcek mi tyhle sladky jidla nechce jist
tak by mel asi polevku.
Ale jinak na zitra asi zapeceny brambory…no uvidim co si milacek poruci,az se vrati z prace ![]()
mila2113 píše:Monjie píše:smaženici jsme měly nedávno
a co treba podusit pridat kmin a strcit na mrazak? nebo udelat bud smazenici nebo bramboracku nebo zapect s nivou jako chutovku:Dmožná nějakou omáčku na těstoviny ale nemám tu smetanu-sakra
Udělej čínu, jestli máš nějakou zeleninu a maso ![]()
Čau děvčata, dlouho jsem tady nebyla, mám toho teď hodně, učení, práce atd.
Ale mám dotaz, dostali jsme minulý týden od známého sušenou kýtu velkou jako kráva asi 8kg to má, podle vzhledu atd. hádám že to bude jamon serano, či jak se to píše. Bylo to uskladněné v igelitovém balení(nevakuované), no včera jsem to rozbalila a je to plesnivé, takový plyšový tenký povlak na některých místech. No údajně to tak má být a ta plíseň tomu prý nevadí. Tak nevím nějak se mi do toho nechce, nezdá se mi to. Manžel tvrdí taky že je to ok. Máte některá zkušenost.
mě jste vnukly rizoto, uděláme na zítra, dneska byla hrachová kaše s klobáskou a chci udělat dětskou polívku (prý se jí říká i milionová)
já dnes uvařila krupicovou s vejci a super malej deset. mes. baštil chutnala mu moc
a žemlovka tak ta byla
jeste tam je ale do večera zmizne ![]()
na zítrek by to chtelo taky neco lehkeho asi zel.pol. s oves.vločkami a těstoviny ale s čím???? ješte popřemýšlím
![]()
Monjie píše:
Markit: co to je za polivku? tu neznam:d
nastrouhaná mrkev, petržel, celer orestovat na tuku až mrkev pustí karoten, zaprášit krupicí, lehce orestovat, zalít vodou, sůl, pepř, nové koření bobkový list, uvařit a před koncem vlít rozšlehané vajíčko. čím víc krupice, tím hustší a koření jasný - dle chuti a věku dítka
diky za tip!
Markit.Hl píše:Monjie píše:nastrouhaná mrkev, petržel, celer orestovat na tuku až mrkev pustí karoten, zaprášit krupicí, lehce orestovat, zalít vodou, sůl, pepř, nové koření bobkový list, uvařit a před koncem vlít rozšlehané vajíčko. čím víc krupice, tím hustší a koření jasný - dle chuti a věku dítka
Markit: co to je za polivku? tu neznam:d
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat