Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
sophinko: ty mas dneska pracovni volno jako myslim, nejsi v prazske praci, ale ve Vlasimske praci?:D
Monjie píše:
sophinko: ty mas dneska pracovni volno jako myslim, nejsi v prazske praci, ale ve Vlasimske praci?:D
né já jsem v klasicky pražské ,ale až přijedu domů musím něco uklohnit na zítra pro rodinku ![]()
Monjie píše:že se ně ně taky můžu vy…t
A co jsi teda vymyslela?:D
sophinka píše:Monjie píše:že se ně ně taky můžu vy…t
A co jsi teda vymyslela?:Dasi udělám rajskou ta je hned a masové kuličky
no spis by mela rodina varit Tobe:)
Ušila jsem si na sebe bič. Chlap mě přistihl u týhle diskuze a prej „Vidíš a ty se furt vztekáš, že nevíš,co vařit“ ![]()
Dneskajsem dělala hovězí vývar a pak rybí prsty s bramborem, což moc nemusím, ale chlap je bramborovej, tak si pošmáknul. K večeři zkusím kuřecí nugetky „zatřes a upeč“ od vitany, tak snad to dopadne dobře. K tomu hranolky.
eVerča píše:
Ušila jsem si na sebe bič. Chlap mě přistihl u týhle diskuze a prej „Vidíš a ty se furt vztekáš, že nevíš,co vařit“
Dneskajsem dělala hovězí vývar a pak rybí prsty s bramborem, což moc nemusím, ale chlap je bramborovej, tak si pošmáknul. K večeři zkusím kuřecí nugetky „zatřes a upeč“ od vitany, tak snad to dopadne dobře. K tomu hranolky.
Nugetky miluju a hranolky taky.
michaba83 píše:řízek a brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. kaše, mám na to šílenou chuť
co zas zítra vařit?
kus kus se zeleninou je holky výborné jídlo - levné, rychlé a malej i velkej to zbožňuje ![]()
polévka z červené řepy
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat