Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
michala super dort uz premyslim co upecu k 1.narozkam
dnes krkovice na prirodno s br.kasi pol.zeleninovou ale nikdo to nejed jen tu kasu mame jake si bolesti bricha
tak jen starej rohlik ze silvestra
tak ty nas zachranili chcela jsem udelat tento tyd. zemlovku ale asi nic jen suchy rohlik
nikita066 píše:michaba83 píše:řízek a brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. kaše, mám na to šílenou chuť
co zas zítra vařit?
taky bych si dala
lucik my jsme k 1. narozeninám dělali piškotový dort s tvarohem a zakys. smetanou a ovocem, je to taková zdravá varianta dortu (aspoň mám ten pocit
)
zítra asi roštěnky na nudličky s cibulí a červ.paprikou a br kaší a pozítří vaří restauraceeee
![]()
včera večeře: rybí pomazánka a pečivo, dnes oběd:Uzená kuřecí křídla s bramborem,
večeře:co dům dal, zítra oběd: francouzké brambory
levmah28 píše:eVerča píše:Nugetky miluju a hranolky taky.
Ušila jsem si na sebe bič. Chlap mě přistihl u týhle diskuze a prej „Vidíš a ty se furt vztekáš, že nevíš,co vařit“
Dneskajsem dělala hovězí vývar a pak rybí prsty s bramborem, což moc nemusím, ale chlap je bramborovej, tak si pošmáknul. K večeři zkusím kuřecí nugetky „zatřes a upeč“ od vitany, tak snad to dopadne dobře. K tomu hranolky.
Tohle jídlo teda nemusím, hranolky jsem neměla už tak 2 roky ![]()
Co máte všichni s tím rizotem??to je jak řetězová reakce,asi ho taky udělám teda ![]()
Rizoto je rychle,dobre a hlavne muj pritel ho miluje
takze vzdycky udelam kotel a mame to na dva dny
je to jedno z mala jidel,ktere je on ochotny jist i vic dni po sobe ![]()
ja beru dneska krabicku a po ceste od pediatra a uradu se stavime ve Waldesce pro svickovou a najime se doma
Včera bylo rizoto s kuřecím masem, dneska koprovka, vajíčko a brambory. Pár dnů jsem se (i s malou) stravovala u maminky ![]()
Pajule22 píše:
Jéééé,svíčková,kdyby me jí tak nekdo udelal
no za 80,–kc neber to:D Dedek chodi v praci do restaurace, tak aspon nemusime nic klohnit kazdej den. Hlavne dneska dite pomalu umira na kasel a rymicku,teplotku a me asi brzo trefi!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat