Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
50150
5.1.12 09:31

Dneska kuřecí vývar, kuřecí čína s rýží a zeleninou.

• načítám...
7276
5.1.12 09:40

ad dort: dělala jsem taky dětský,lehký-piškoty,mandarinky,banán,trochu zakysanky,řecký jogurt a vanilkový pudink,vše neslazené,vůbec to malé nevadilo,ona naopak není zvyklá na sladké vůbec,pribiňáky apod. nikdy neměla a ani to neplánujeme,tak by se mi ze smetanového dortu spíš :poblion: :lol:

• načítám...
50150
5.1.12 09:43
adeeelia píše:
ad dort: dělala jsem taky dětský,lehký-piškoty,mandarinky,banán,trochu zakysanky,řecký jogurt a vanilkový pudink,vše neslazené,vůbec to malé nevadilo,ona naopak není zvyklá na sladké vůbec,pribiňáky apod. nikdy neměla a ani to neplánujeme,tak by se mi ze smetanového dortu spíš :poblion: :lol:

Loni jsem taky měla pro syna piškotový dort a ještě jsem tam dala ovoce a zalila želatinou. Letos mu udělám cheesecake, je lehký a moc dobrý :)

• načítám...
8594
5.1.12 09:47

Dneska vepřové plátky s rajčatovoupaprikovou omáčkou (na cibulce dohněda se dusí 2 rajská, 1 zelená paprika a maso,okořeněné paprikou,kari,solí a pepřem, to s rýží, za 20min. hotové :-)

• načítám...
7276
5.1.12 09:47

já jsem želatinu dělala jednou,tu za studena a než jsem jí stihla nalít na ten dort,už byla takovýá kouskovatáý,nebo jak to popsat,tak jsem to radši ani nepokoušela :oops: :lol: ale teď v sobotu máme ještě ofic oslavu,tam jí taky chci dortu udělat…nějakký tip na dobrou želatinu ? :think:

• načítám...
1649
5.1.12 11:57

dnes cibulová polívka s opečeným rohlíčkem a druhé fazole na husto s pečenou klobáskou a chlebík. Mrňous má brambor a štiku s bylinkama na másle

• načítám...
5799
5.1.12 12:01

kuličky z mmlétého masa se zelninou a bramborem v parním hrnci, pudink :mrgreen:

• načítám...
1297
5.1.12 12:02

U nás rajská, pro polovičku knedlík, já těstoviny.

• načítám...
saracenka
5.1.12 12:04

já mám květák a brambory a na zítra naložim čínu ..jestli se mě bude teda chtít ,zatim se mi nechce ..

• Upravit
3968
5.1.12 12:11

a my máme koprovku s knedlíkem
a včera byla pizza

• načítám...
7
5.1.12 12:13

Tohle téma je snad nesmrtelné…už taky nevím co vařit. Dneska kuřecí stehenní, omáčka, noky…něco jako kuře na paprice trošku jinak :) Co mají vaše zlatíčka jako oblíbené jídlo?

• načítám...
13335
5.1.12 12:54
ivaadam píše:
Tohle téma je snad nesmrtelné…už taky nevím co vařit. Dneska kuřecí stehenní, omáčka, noky…něco jako kuře na paprice trošku jinak :) Co mají vaše zlatíčka jako oblíbené jídlo?

nej je sklenička jarní zelenina :oops: ale tu dostává jednou za 2měsíce když nestíhám uvařit a někde jdeme či jedeme. Jinav vařím doma, ale moc mu chutná, když má v normálním jídle přimíchané ovoce

• načítám...
15225
5.1.12 13:03

Hovězí polívka, segedýn s knedlíkem

• načítám...
7276
5.1.12 13:13

včera bramboračka,malá taky,jen jsem jí odebrala do mističky,než jem polvku osolila a přidávala houby.

jinak naše dítě sní cokoliv… :mrgreen: ale hodně jí dělám těstoviny s bazalko,nebo kuskus s dušenou zeleninou a oliv.olejem,to má ráda..

a dnes čočka na kyselo,s vajíčkem a párkem.

• načítám...
2904
5.1.12 13:34

u nás zelňačka a rizoto s krůtí šunkou :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport