Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ad dort: dělala jsem taky dětský,lehký-piškoty,mandarinky,banán,trochu zakysanky,řecký jogurt a vanilkový pudink,vše neslazené,vůbec to malé nevadilo,ona naopak není zvyklá na sladké vůbec,pribiňáky apod. nikdy neměla a ani to neplánujeme,tak by se mi ze smetanového dortu spíš
![]()
adeeelia píše:
ad dort: dělala jsem taky dětský,lehký-piškoty,mandarinky,banán,trochu zakysanky,řecký jogurt a vanilkový pudink,vše neslazené,vůbec to malé nevadilo,ona naopak není zvyklá na sladké vůbec,pribiňáky apod. nikdy neměla a ani to neplánujeme,tak by se mi ze smetanového dortu spíš![]()
Loni jsem taky měla pro syna piškotový dort a ještě jsem tam dala ovoce a zalila želatinou. Letos mu udělám cheesecake, je lehký a moc dobrý ![]()
Dneska vepřové plátky s rajčatovoupaprikovou omáčkou (na cibulce dohněda se dusí 2 rajská, 1 zelená paprika a maso,okořeněné paprikou,kari,solí a pepřem, to s rýží, za 20min. hotové ![]()
já jsem želatinu dělala jednou,tu za studena a než jsem jí stihla nalít na ten dort,už byla takovýá kouskovatáý,nebo jak to popsat,tak jsem to radši ani nepokoušela
ale teď v sobotu máme ještě ofic oslavu,tam jí taky chci dortu udělat…nějakký tip na dobrou želatinu ? ![]()
dnes cibulová polívka s opečeným rohlíčkem a druhé fazole na husto s pečenou klobáskou a chlebík. Mrňous má brambor a štiku s bylinkama na másle
kuličky z mmlétého masa se zelninou a bramborem v parním hrnci, pudink ![]()
já mám květák a brambory a na zítra naložim čínu ..jestli se mě bude teda chtít ,zatim se mi nechce ..
Tohle téma je snad nesmrtelné…už taky nevím co vařit. Dneska kuřecí stehenní, omáčka, noky…něco jako kuře na paprice trošku jinak
Co mají vaše zlatíčka jako oblíbené jídlo?
ivaadam píše:
Tohle téma je snad nesmrtelné…už taky nevím co vařit. Dneska kuřecí stehenní, omáčka, noky…něco jako kuře na paprice trošku jinakCo mají vaše zlatíčka jako oblíbené jídlo?
nej je sklenička jarní zelenina
ale tu dostává jednou za 2měsíce když nestíhám uvařit a někde jdeme či jedeme. Jinav vařím doma, ale moc mu chutná, když má v normálním jídle přimíchané ovoce
včera bramboračka,malá taky,jen jsem jí odebrala do mističky,než jem polvku osolila a přidávala houby.
jinak naše dítě sní cokoliv…
ale hodně jí dělám těstoviny s bazalko,nebo kuskus s dušenou zeleninou a oliv.olejem,to má ráda..
a dnes čočka na kyselo,s vajíčkem a párkem.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat