Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Sophinko treba hovezi s omackou?:D s okurkovou a ryze? a treba strudl? nebo nejaky prirodni platky?
hovězí s okurkovou jsemměli včera a předevčírem ![]()
Dneska brambory s cibulkou na sádle a Kačí ,mlíko, já acidofilní mlíko ![]()
veveruskaa píše:PetkaK píše:jak se dělá mrkvový salát na slano?MUFICE píše:Mrkový salát na slano nebo na sladko?
K večeři jsem si dala cottage a kaiserku + mrkvový salát.
No to jsem právě chtěla vědět - jestli dělala na slano tak jak?
Markit.Hl píše:
1 hr. hl. mouky
1 hr Mléka
1-2 vejce
1 lž cukru - vetšinou nedávám a pokud tak maličko
spetku soli
Já ještě dávám vanilkový puding, jinak to dělám od oka, ale ingredience stejné. A peču teda na ceresu a ne na oleji.
Dnes na oběd svíčková v oblíbené restauraci, k tomu cibulová polívka. Malou jsme odbyli skleničkou.
A na večeři - pozor - budou palačinky, páč jsem na ně tadyk včera dostala chuť a musela jsem jít koupit marmeládu, takže už máme vše tak budou. Jsem zvědavá jak u spěju u dítěte (ona sladké moc nerada
)
PetkaK píše:
Dnes na oběd svíčková v oblíbené restauraci, k tomu cibulová polívka. Malou jsme odbyli skleničkou.A na večeři - pozor - budou palačinky, páč jsem na ně tadyk včera dostala chuť a musela jsem jít koupit marmeládu, takže už máme vše tak budou. Jsem zvědavá jak u spěju u dítěte (ona sladké moc nerada)
Tak to slyším poprvé, neznám snad dítě, co nemá rádo sladké nebo palačinky ![]()
MUFICE píše:
Tak to slyším poprvé, neznám snad dítě, co nemá rádo sladké nebo palačinky
Malá má teda teprve 16m, ale odmítá veškeré sladké jídlo, od kaší (ty jedla od 5m do 11m, pak už ani ťuk), přes puding, lívance, palačinky, jáhly, nákypy, nudle s mákem, s tvarohem, ani ťuk. Nechápeme. Třeba teď vánoční cukroví to ládovala - perníčky, linecké, to mohla, byla nadšená. Piškoty taky baští. Ale vařené sladké nic
a my jsme s manželem tááák na sladké ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat