Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5misa6
3.1.12 12:50
kuřátečko píše:
Ahoj mám marinované kuřecí nudličky v tomtovo-česnekové marinádě a porďte co teď s tím? Díky :mrgreen:

Usmažit?

• Upravit
13335
3.1.12 12:51
kuřátečko píše:
Ahoj mám marinované kuřecí nudličky v tomtovo-česnekové marinádě a porďte co teď s tím? Díky :mrgreen:
já bych k tomu dala nočky :pankac:
  • načítám...
13335
3.1.12 12:52

aha, takže ho dáváte skoro do všeho (muškátový oříšek) a jakou má chuť? Jak to jídlo dochutí, je to něčemu přirovnatelné?

Mufice - co je to prosím musaka?

• načítám...
50147
3.1.12 12:55
nikita066 píše:
aha, takže ho dáváte skoro do všeho (muškátový oříšek) a jakou má chuť? Jak to jídlo dochutí, je to něčemu přirovnatelné?Mufice - co je to prosím musaka?

Bulharské a řecké jídlo - brambory, lilek, mleté maso, bešamel atd. Vrství se to jako lasagne a zapéká v troubě. Mrkni na recepty na netu: http://search.seznam.cz/?…

• načítám...
13335
3.1.12 13:01
MUFICE píše:
nikita066 píše:
aha, takže ho dáváte skoro do všeho (muškátový oříšek) a jakou má chuť? Jak to jídlo dochutí, je to něčemu přirovnatelné?Mufice - co je to prosím musaka?
Bulharské a řecké jídlo - brambory, lilek, mleté maso, bešamel atd. Vrství se to jako lasagne a zapéká v troubě. Mrkni na recepty na netu: http://search.seznam.cz/?…

vypadá to ajímavě, ale nevím jestli bych to dala, já od určité doby mám na takové věci averzy mamka kdysi pomalu na každý oběd o víkendu - kdy k ní občas jdeme dělala zapékané v jednom hrnci :oops: ale ingredience super :palec: Možná na léto do trávy s tím sednout super jídlo

• načítám...
850
3.1.12 13:21

:mavam: dnes zeleninová pol.a celozrne špagety s rajčatovou omajdou s parmazanem :mrgreen:
na zitra se necham vami inspirovat :mavam:

• načítám...
23033
3.1.12 13:25

musakáááááááááááááááá :jazyk:

• načítám...
50147
3.1.12 13:38
nikita066 píše:
MUFICE píše:
nikita066 píše:
Bulharské a řecké jídlo - brambory, lilek, mleté maso, bešamel atd. Vrství se to jako lasagne a zapéká v troubě. Mrkni na recepty na netu: http://search.seznam.cz/?…
vypadá to ajímavě, ale nevím jestli bych to dala, já od určité doby mám na takové věci averzy mamka kdysi pomalu na každý oběd o víkendu - kdy k ní občas jdeme dělala zapékané v jednom hrnci :oops: ale ingredience super :palec: Možná na léto do trávy s tím sednout super jídlo

Poprvé jsem to jedla v Bulharsku a po dobu té dovolené jsem si to dala znovu ještě 2×, oni k tomu dávají bílý jogurt jako omáčku.

• načítám...
13335
3.1.12 13:41
MUFICE píše:
nikita066 píše:
MUFICE píše:
nikita066 píše:
vypadá to ajímavě, ale nevím jestli bych to dala, já od určité doby mám na takové věci averzy mamka kdysi pomalu na každý oběd o víkendu - kdy k ní občas jdeme dělala zapékané v jednom hrnci :oops: ale ingredience super :palec: Možná na léto do trávy s tím sednout super jídlo
Poprvé jsem to jedla v Bulharsku a po dobu té dovolené jsem si to dala znovu ještě 2×, oni k tomu dávají bílý jogurt jako omáčku.

no vidím to na jídlo na léto, ale pak určo zkusím, díky

• načítám...
1297
3.1.12 14:29

Ahojda :mavam:
můžu se k vám vetřít? Pravidelně vás špehuju a jste super inspirace :lol:

My dnes noky s kuřecím a smetanou.
Asi v 8tt když jsem ležela s hematomem, mi smetanovo-sýrovou omajdu ukuchtila ségruška začátečník, a od tý doby jí nemůžu ani vidět :mrgreen: tak uvidíme jestli to ustojím.

Hodily byste do mrazáku zbytek česnekový pomazánky?

• načítám...
1304
3.1.12 14:29

Tak u nás zbytky. Peču chlebík v pekárně. Krásně jsem se do toho dostala a nedám na ni dopustit :pankac:
Ale co zítra? mám běhání po úřadech, Petříkovi koupím sklenku a sebe asi něčím odfláknu…

• načítám...
50147
3.1.12 14:31
crazzi píše:
Ahojda :mavam:
můžu se k vám vetřít? Pravidelně vás špehuju a jste super inspirace :lol:

My dnes noky s kuřecím a smetanou.
Asi v 8tt když jsem ležela s hematomem, mi smetanovo-sýrovou omajdu ukuchtila ségruška začátečník, a od tý doby jí nemůžu ani vidět :mrgreen: tak uvidíme jestli to ustojím.

Hodily byste do mrazáku zbytek česnekový pomazánky?

Mnam, noky, taky bych si dala, dělám je i se špenátem.

Pomazánku bych do mrazáku nedávala.

• načítám...
23033
3.1.12 14:33

u nas dneska Gita gril.kure a ja falafel

• načítám...
5misa6
3.1.12 14:35
Monjie píše:
u nas dneska Gita gril.kure a ja falafel

Co je to falafel?

• Upravit