Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Pajule22 píše:
Ja lasagne nijak nepredvaruju a vzdycky se mi udelaji pekne domekka
nemusejí se předvařit, vlastně by se ani neměly (podle návodu), ale moje první lasagne skončily děsně- beshamel jsem udělala hustej a lasagne byly napůl syrový a suchý a bylo to pěkně hnusný
od tý doby je alespoň tu minutku-dvě nechám ![]()
levmah28 píše:
Eshto děkujusnad to bude O.K.
určitě, dej pak vědět jak se to povedlo
je to jen o cviku, jen si vychytáš tu tekutost a pak budou dobrý vždy ![]()
bubu já mám cizrnu ráda
taky z ní nic moc neumím, ale dělám z ní salát- cizrna, na mini pidi kousky rajče, na mini pidi kousky cibule, čerstvej koriandr, sůl, oliv.olej a citron..
a pak se z ní dá dělat hummus a do sendviče je to celkem zdravá pomazánka ![]()
bubu ty jsi mi psala do té mé diskuze o tukové bouličce na hlavě u prcka, že?
tak mu normálně zmizela
během pár dní se zmenšila a zmizla..a pak se mu udělala jakoby pod lebkou, ale jinej typ, taková podlouhlá, ale ta vím že je určitě v pořádku a už jí tam zase skoro nemá ![]()
eshta píše:levmah28 píše:určitě, dej pak vědět jak se to povedlo
Eshto děkujusnad to bude O.K.
je to jen o cviku, jen si vychytáš tu tekutost a pak budou dobrý vždy
Určo napíšu ;-D
Holky prosím do čeho všeho dáváte muškátový oříšek? Nikdy jsem ho snad ani nekoupila ![]()
nikita066 píše:
Holky prosím do čeho všeho dáváte muškátový oříšek? Nikdy jsem ho snad ani nekoupila
Tak ja nejcasteji do Bešamelu,kvetakové polévky a do holandáku…ono tam je kolikrat psanej muskatovy kvet,ale me prijde lepsi ten orisek.
nikita066 píše:
Holky prosím do čeho všeho dáváte muškátový oříšek? Nikdy jsem ho snad ani nekoupila
bešamel, kuře na paprice, krémové polévky, rizoto, musaka
nikita066 píše:
Bešamel, na květák, rybu, do rybí polívky, do nádivky na kuře… mám ho moc ráda.
Já bešamelem s muškátem a bylinkami ráda zapékám rybu.
Ahoj mám marinované kuřecí nudličky v tomtovo-česnekové marinádě a porďte co teď s tím? Díky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat