Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
muzu udelat bramboraky i pro malou? neni to brzo? kdyz to nikdy nemela samozrejme to hodne vysusim:Dze nebudou mastne
Monjie píše:
muzu udelat bramboraky i pro malou? neni to brzo? kdyz to nikdy nemela samozrejme to hodne vysusim:Dze nebudou mastne
já bych bramboráky před rokem nedávala, pokud by jsi je neudělala jen s brambor, žloutku a kmínem s majoránkou ![]()
Ja bych bramborak nasemu dvouletakovy klidne dala,ale odebrala bych trochu testa a tolik mu to nekorenila a samozrejme hodne vysusila od oleje.
Jenze on to stejne neji
takze mam smolika.
já ho dělám pro malé holky na plechu v troubě(s trochou kvasnic ) takže nejsou mastné a dávám méně česneku
nikita066 píše:Monjie píše:já bych bramboráky před rokem nedávala, pokud by jsi je neudělala jen s brambor, žloutku a kmínem s majoránkou
ona ma v dubnu dva roky:D
MOnjie - pokud nebudou přemaštěné, už bych dala…
KAčka nemá ráda nic, co je křupavé. Čili z bramboráku jen to měkké, ne okraje.
Cau Monjie,prave jsem se taky musela podivat kolik vlastne Gitule ma
.
Ja bych ji je taky dala..Tygrovi delam vzdycky pidi bramboraky se lzicky aspon mu ten velky potom nemusim krajet a on si to fajn drzi ![]()
Monjie píše:jé já jsem se přehlídla a to byl těhu metříknikita066 píše:ona ma v dubnu dva roky:DMonjie píše:já bych bramboráky před rokem nedávala, pokud by jsi je neudělala jen s brambor, žloutku a kmínem s majoránkou
Bramborák malá už měla, smažila jsem to bez tuku, jen na pánvi. Ale nechutnalo jí to.
Dnes dojídáme fazolačku. ![]()
Monjie píše:to mi došlo, až když jsi řekla, že jsou malé 2roky
nikit:D jako v 10tydnech bramborak?:D![]()
nikito: to je pomalu jak u nas teda bez toho psa:D. A nedocitam emimino
levmah28 píše:
U nás na oběd chlebíčkya zítra asi lasagne,tentokrát s masem.
taky ,ale jednohubky .. a kouká tu na mě pomeranč ,co večer netušim asi zase zbytky ,at si v tom nedělam hokej
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat