Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
23033
2.1.12 11:03

rajska polivka , a k druhymu nevim
:zed:

• načítám...
23033
2.1.12 11:29

muzu udelat bramboraky i pro malou? neni to brzo? kdyz to nikdy nemela samozrejme to hodne vysusim:Dze nebudou mastne

• načítám...
13335
2.1.12 11:37
Monjie píše:
muzu udelat bramboraky i pro malou? neni to brzo? kdyz to nikdy nemela samozrejme to hodne vysusim:Dze nebudou mastne

já bych bramboráky před rokem nedávala, pokud by jsi je neudělala jen s brambor, žloutku a kmínem s majoránkou :think:

• načítám...
9044
2.1.12 11:39

Ja bych bramborak nasemu dvouletakovy klidne dala,ale odebrala bych trochu testa a tolik mu to nekorenila a samozrejme hodne vysusila od oleje.
Jenze on to stejne neji :D takze mam smolika.

• načítám...
sophinka
2.1.12 11:40

já ho dělám pro malé holky na plechu v troubě(s trochou kvasnic ) takže nejsou mastné a dávám méně česneku

• Upravit
23033
2.1.12 11:41
nikita066 píše:
Monjie píše:
muzu udelat bramboraky i pro malou? neni to brzo? kdyz to nikdy nemela samozrejme to hodne vysusim:Dze nebudou mastne
já bych bramboráky před rokem nedávala, pokud by jsi je neudělala jen s brambor, žloutku a kmínem s majoránkou :think:

ona ma v dubnu dva roky:D

• načítám...
14598
2.1.12 11:45

MOnjie - pokud nebudou přemaštěné, už bych dala…
KAčka nemá ráda nic, co je křupavé. Čili z bramboráku jen to měkké, ne okraje.

• načítám...
19692
2.1.12 11:45

Cau Monjie,prave jsem se taky musela podivat kolik vlastne Gitule ma :) .
Ja bych ji je taky dala..Tygrovi delam vzdycky pidi bramboraky se lzicky aspon mu ten velky potom nemusim krajet a on si to fajn drzi ;)

• načítám...
13335
2.1.12 11:53
Monjie píše:
nikita066 píše:
Monjie píše:
já bych bramboráky před rokem nedávala, pokud by jsi je neudělala jen s brambor, žloutku a kmínem s majoránkou :think:
ona ma v dubnu dva roky:D
jé já jsem se přehlídla a to byl těhu metřík :lol: omlouvám se, takže to bych dala :mrgreen:
  • načítám...
23033
2.1.12 12:12

nikit:D jako v 10tydnech bramborak?:D :lol: :lol:

• načítám...
PetkaK
2.1.12 12:18

Bramborák malá už měla, smažila jsem to bez tuku, jen na pánvi. Ale nechutnalo jí to.

Dnes dojídáme fazolačku. :roll:

• Upravit
13335
2.1.12 12:21
Monjie píše:
nikit:D jako v 10tydnech bramborak?:D :lol: :lol:
to mi došlo, až když jsi řekla, že jsou malé 2roky :lol: , nějak jsem si to vysvětlila jako 10měsíců. To víš, dočítám emimi, do toho uklízím, krmím dítě, okřikuju psa, krmím pračku, vyndávám myčku, třídím prádlo, je toho nějak moc :lol:
  • načítám...
23033
2.1.12 12:27

nikito: to je pomalu jak u nas teda bez toho psa:D. A nedocitam emimino

• načítám...
5misa6
2.1.12 12:42

U nás na oběd chlebíčky :-D a zítra asi lasagne,tentokrát s masem.

• Upravit
saracenka
2.1.12 12:52
levmah28 píše:
U nás na oběd chlebíčky :-D a zítra asi lasagne,tentokrát s masem.

taky ,ale jednohubky .. a kouká tu na mě pomeranč ,co večer netušim asi zase zbytky ,at si v tom nedělam hokej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová