Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
levmah28 píše:MUFICE píše:A to bylinkové máslo kde seženu?levmah28 píše:Taky jsem ho vytáhla z mrazáku a mám tam ještě další 3 ksMUFICE píše:A dobrý na přírodno?já ho mám v mrazáku ale už naporcovaného na podkovy.Jinak ho dělat neumím než jen obalovaného.
My ted měli kapra na přírodno a k tomu vařený brambor. Dopoledne jsem byla nacpaná ještě ze Silvestra
Dělám ho podobně jako lososa, tudíž na bylinkovém másle, trošku kmínu, sůl, pokapat citronem a podlévám vodou. Když máš větší kus, tak je lepší ho pak šoupnout ještě do trouby, tam se lépe propeče.
Můžeš dát i obyčejné a nasypat do toho různé bylinky, třeba kopr je dobrý. Kupuju takový mražený mix v Penny a sypu to na to. Jinak bylinkové máslo vyrábí fa Meggle, prodávají to v takovém buřtíku, jak za komančů paštiky, mají to např. v Globusu.
Monjie píše:
co dneska detem k veceri?
byla nachystaná zeleninová polívka s nočky, ale je takový „obouchaný“ dneska takže jen mliko
MUFICE píše:levmah28 píše:Můžeš dát i obyčejné a nasypat do toho různé bylinky, třeba kopr je dobrý. Kupuju takový mražený mix v Penny a sypu to na to. Jinak bylinkové máslo vyrábí fa Meggle, prodávají to v takovém buřtíku, jak za komančů paštiky, mají to např. v Globusu.MUFICE píše:A to bylinkové máslo kde seženu?levmah28 píše:Taky jsem ho vytáhla z mrazáku a mám tam ještě další 3 ksMUFICE píše:A dobrý na přírodno?já ho mám v mrazáku ale už naporcovaného na podkovy.Jinak ho dělat neumím než jen obalovaného.
My ted měli kapra na přírodno a k tomu vařený brambor. Dopoledne jsem byla nacpaná ještě ze Silvestra
Dělám ho podobně jako lososa, tudíž na bylinkovém másle, trošku kmínu, sůl, pokapat citronem a podlévám vodou. Když máš větší kus, tak je lepší ho pak šoupnout ještě do trouby, tam se lépe propeče.
Jó už vím co myslíš.zkusím ten kopr.Děkuju ti ![]()
přeji všem všechno nejlepší do nového roku ![]()
jinak my dneska čočku s uzeným a na večeři se dojídaj chlebíčky
u nás dnes bramboračka, smažený květák s bramborem čočokovou polévku jsme jedli teď dva dny a byli jsme z toho nějaký nafouklý ![]()
zítra vepř. kotletka na přírodno a nejspíš s rýží.
oběd madarská čočka(od tchýně)s párkem a večeře bram.kaše s vinnou klobásou
levmah28 píše:MUFICE píše:A dobrý na přírodno?já ho mám v mrazáku ale už naporcovaného na podkovy.Jinak ho dělat neumím než jen obalovaného.
já ho na přírodno dělám tak, že opaprikuju, nasolím a trochu ocitronuju..na pánvi na másle osmahnu plátky česneku, na to kapra, podleju maličko vodou a pak přicmrndávám bílý víno ![]()
Ahoj na oběd byla taky čočka s párkem a volské oko. odpoledne jsme byly u našich a tam se porád něco zobalo takže jsme pak ani nevečeřely.Na zítra nemám vůbec představu co.
Monjie píše:
co dneska detem k veceri?
u nás nejčastější večeře - prťata mlíko a starší kaše
no aspoň to mám bez práce, když jsou nežraví ![]()
zítra bude pečený kuře s chlebem
je mi blbě, tak jim to musí stačit ![]()
eshta píše:vy máte taky dneska rok a tři? Nebo jsis neaktualizovala metřík?Monjie píše:u nás nejčastější večeře - prťata mlíko a starší kaše
co dneska detem k veceri?no aspoň to mám bez práce, když jsou nežraví
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
A to bylinkové máslo kde seženu?