Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5misa6
1.1.12 18:38
MUFICE píše:
levmah28 píše:
MUFICE píše:
My ted měli kapra na přírodno a k tomu vařený brambor. Dopoledne jsem byla nacpaná ještě ze Silvestra :mrgreen:
A dobrý na přírodno?já ho mám v mrazáku ale už naporcovaného na podkovy.Jinak ho dělat neumím než jen obalovaného.
Taky jsem ho vytáhla z mrazáku a mám tam ještě další 3 ks :D
Dělám ho podobně jako lososa, tudíž na bylinkovém másle, trošku kmínu, sůl, pokapat citronem a podlévám vodou. Když máš větší kus, tak je lepší ho pak šoupnout ještě do trouby, tam se lépe propeče.

A to bylinkové máslo kde seženu?

• Upravit
50150
1.1.12 18:42
levmah28 píše:
MUFICE píše:
levmah28 píše:
MUFICE píše:
My ted měli kapra na přírodno a k tomu vařený brambor. Dopoledne jsem byla nacpaná ještě ze Silvestra :mrgreen:
A dobrý na přírodno?já ho mám v mrazáku ale už naporcovaného na podkovy.Jinak ho dělat neumím než jen obalovaného.
Dělám ho podobně jako lososa, tudíž na bylinkovém másle, trošku kmínu, sůl, pokapat citronem a podlévám vodou. Když máš větší kus, tak je lepší ho pak šoupnout ještě do trouby, tam se lépe propeče.

Můžeš dát i obyčejné a nasypat do toho různé bylinky, třeba kopr je dobrý. Kupuju takový mražený mix v Penny a sypu to na to. Jinak bylinkové máslo vyrábí fa Meggle, prodávají to v takovém buřtíku, jak za komančů paštiky, mají to např. v Globusu.

• načítám...
23033
1.1.12 18:54

co dneska detem k veceri?

• načítám...
13335
1.1.12 18:57
Monjie píše:

byla nachystaná zeleninová polívka s nočky, ale je takový „obouchaný“ dneska takže jen mliko

• načítám...
5misa6
1.1.12 19:18
MUFICE píše:
levmah28 píše:
MUFICE píše:
levmah28 píše:
MUFICE píše:
Můžeš dát i obyčejné a nasypat do toho různé bylinky, třeba kopr je dobrý. Kupuju takový mražený mix v Penny a sypu to na to. Jinak bylinkové máslo vyrábí fa Meggle, prodávají to v takovém buřtíku, jak za komančů paštiky, mají to např. v Globusu.

Jó už vím co myslíš.zkusím ten kopr.Děkuju ti :-D

• Upravit
3968
1.1.12 19:21

přeji všem všechno nejlepší do nového roku :mavam:

jinak my dneska čočku s uzeným a na večeři se dojídaj chlebíčky

• načítám...
9044
1.1.12 19:32

Dneska k obedu polevka z cervene cocky a lasagne.

• načítám...
PetkaK
1.1.12 19:54
Monjie píše:

Měla fazolačku od oběda :)

• Upravit
1649
1.1.12 20:02

u nás dnes bramboračka, smažený květák s bramborem čočokovou polévku jsme jedli teď dva dny a byli jsme z toho nějaký nafouklý :oops:
zítra vepř. kotletka na přírodno a nejspíš s rýží.

• načítám...
1101
1.1.12 20:32

oběd madarská čočka(od tchýně)s párkem a večeře bram.kaše s vinnou klobásou

• načítám...
25007
1.1.12 21:12
levmah28 píše:
MUFICE píše:

já ho na přírodno dělám tak, že opaprikuju, nasolím a trochu ocitronuju..na pánvi na másle osmahnu plátky česneku, na to kapra, podleju maličko vodou a pak přicmrndávám bílý víno ;)

• načítám...
1053
1.1.12 21:13

Ahoj na oběd byla taky čočka s párkem a volské oko. odpoledne jsme byly u našich a tam se porád něco zobalo takže jsme pak ani nevečeřely.Na zítra nemám vůbec představu co.

• načítám...
25007
1.1.12 21:15
Monjie píše:

u nás nejčastější večeře - prťata mlíko a starší kaše :roll: no aspoň to mám bez práce, když jsou nežraví :)

• načítám...
25007
1.1.12 21:17

zítra bude pečený kuře s chlebem :) je mi blbě, tak jim to musí stačit :)

• načítám...
13335
1.1.12 21:19
eshta píše:
Monjie píše:
u nás nejčastější večeře - prťata mlíko a starší kaše :roll: no aspoň to mám bez práce, když jsou nežraví :)
vy máte taky dneska rok a tři? Nebo jsis neaktualizovala metřík?
Přejeme klukům vše nej nej nej k narozeninám :kytka: :hug:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová