Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dneska byla ovocno-zeleninová dietka a jeden jogurt k tomu. Mé tělo to po těch žranicích potřebovalo
Zítra upeču kuř.čtvrtky a k tomu štouchané brambory.
niki gratulace k 1.narozeninám
chlapeček měl včera?????
normálně zapnutý metříky nemám, ale teď koukám jaký to má krásný datum narození ![]()
Pajule22 píše:
Zitra nejspis koprovka,ale jeste nevim,jestli s masem,nebo jen s vajickem
jé tu bych si taky dala a pro mě určitě s vajíčkem ![]()
u nás dneska hovězí roláda od včera a zítra jedeme na návštěvu i s obědem, mňamky, nevaříme na st něco vydumám
Koprovku jsem si udělala včera k večeři a bude i zítra k večeři
![]()
A teda s vajíčkem, vyjímečně, když je někde s hovězím, tak si zajdu, ale nejradši ji mám s bramborem a volské oko.
zítra „jednohrncové“ jídlo: zelí na to ještě mix zeleniny, brambory a naporcovaný kuře ![]()
k tomu hovězí polívka s kapáním
udělala jsem toho víc, tak počítám, že 2 porce by mohly zbýt, když ne, tak ve středu rozmrazim filé a bude asi na kmíně nebo v těstíčku ![]()
eshto, prosím Tě. Nezlob se, že sem tak vpadám, ale nemohu objevit nikoho z tématu domácí pekárny, kdo je ještě on-line. Nevyznáš se dobře v moukách? A Ty žiješ s rodinou v Egyptě? Jindra. Díky.
Jindřich1 píše:
Nebo prosím i ostatní znalé holky. Díky
Jindro,tady jsem neco nasla ![]()
Jinak dneska uz tech mouk sezenes dost,akorat pocitej s tim ze kdyz udelas chleba pouze ze zitne mouky tak bude placatej,protoze ma malo lepku,takze nejlepe je dat jak zitnou,tak psenicnou mouku…
Jindřich1 píše:
eshto, prosím Tě. Nezlob se, že sem tak vpadám, ale nemohu objevit nikoho z tématu domácí pekárny, kdo je ještě on-line. Nevyznáš se dobře v moukách? A Ty žiješ s rodinou v Egyptě? Jindra. Díky.
promiň u nás máme jen hladkou a ještě k tomu jen jeden typ
ne, jsem moukovej analfabet ![]()
ano, žiju ![]()
bell a eshto, jste hodné. Děkuji. Ještě k té mouce snad, že se mi jedná o mouku, kterou jsem dnes dovezl od mlynáře a nevím jestli je pšen. nebo žitná. Říkají ji grahamová. Podle toho co vím teď od Tebe bell, to tipuji na pšeničnou. Taky si to myslíš? Jo a eshto, jen pro zajímavost, kolik máte teď hodin?
Jindro promiň, s moukama opravdu nevím která bije ![]()
máme o hodinu víc ![]()
jdu spát, děti vstávaj před 6tou ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat