Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
co že všechny tak čočkujete?? ![]()
Niki, řekla bych, že b) bude správně - nemá aktualizované.
Markit.Hl píše:
co že všechny tak čočkujete??Niki, řekla bych, že b) bude správně - nemá aktualizované.
ale i tak.
No u nás čočka nebyla - byli jsme u mamky, ale dle tamní situace jsme měli zůstat doma
jinak čočka na nový rok - aby se celý rok drželi peníze
tak už se skoro fakt stydím, musím si metříky předělat
včera se mě někdo taky na to samé ptal ![]()
starší měl narozky před měsícem a na ně jsem právě čekala, abych si metříky předělala ![]()
ale díky nikito za gratulace ![]()
eshta píše:prosím a vyber nějaký pěkný pro dvojčat, abych ho mohla obšlehnout
tak už se skoro fakt stydím, musím si metříky předělatvčera se mě někdo taky na to samé ptal
starší měl narozky před měsícem a na ně jsem právě čekala, abych si metříky předělala
ale díky nikito za gratulace
eshta píše:
zítra bude pečený kuře s chlebemje mi blbě, tak jim to musí stačit
zejtra bude grilovany kure:D mozna asi dve at mame co jist i v utery:D
Monjie píše:eshta píše:zejtra bude grilovany kure:D mozna asi dve at mame co jist i v utery:D
zítra bude pečený kuře s chlebemje mi blbě, tak jim to musí stačit
mňam ..u nás zase zbytky
jak na nový rok ,tak po celý rok ..
levmah28 píše:MUFICE píše:Jó už vím co myslíš.zkusím ten kopr.Děkuju tilevmah28 píše:Můžeš dát i obyčejné a nasypat do toho různé bylinky, třeba kopr je dobrý. Kupuju takový mražený mix v Penny a sypu to na to. Jinak bylinkové máslo vyrábí fa Meggle, prodávají to v takovém buřtíku, jak za komančů paštiky, mají to např. v Globusu.MUFICE píše:A to bylinkové máslo kde seženu?levmah28 píše:Taky jsem ho vytáhla z mrazáku a mám tam ještě další 3 ksMUFICE píše:A dobrý na přírodno?já ho mám v mrazáku ale už naporcovaného na podkovy.Jinak ho dělat neumím než jen obalovaného.
My ted měli kapra na přírodno a k tomu vařený brambor. Dopoledne jsem byla nacpaná ještě ze Silvestra
Dělám ho podobně jako lososa, tudíž na bylinkovém másle, trošku kmínu, sůl, pokapat citronem a podlévám vodou. Když máš větší kus, tak je lepší ho pak šoupnout ještě do trouby, tam se lépe propeče.
nemáš vůbec zač ![]()
Zítra nevařím, budu mít odtučnovací den jenom na ovoci a zelenině, jsem z toho Silvestra nafouklá, jak v té reklamě na Activii ![]()
V úterý udělám kuřecí stehna asi se štouchanýma bramborama a zeleninou.
Ahoj preji vsemSTASTNY NOVY ROK
![]()
U nas dneska kureci spaliky hozene do sacku od Vitany s cesnekovou prichuti+hranolky Tygr krokety ![]()
Tak co bude u nas k obedu,to by me taky zajimalo,budu muset prohlidnout mrazak,protoze me vubec nic nenapada ![]()
Ale chtela bych neco lehkeho.....
U nás to je jednoduché. Zbyla svíce a čočková polévka, jak na oběd tak i na večeři ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat