Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
werunkaw123 píše:
Jééé… děkuji za tuto diskusi
jsem si jí teda všimla brzy![]()
![]()
To jo teda,jedna z nejlepších diskuzí ![]()
levmah28 píše:werunkaw123 píše:To jo teda,jedna z nejlepších diskuzí
![]()
To vis,ze jo jinak bych tu nesedela
Akorat uvazuji jestli taky nepujdu spat ![]()
A v tom spanku budu muset uvazovat co pozitri varit,sakra to zas bude bolet. ![]()
gorina píše:levmah28 píše:werunkaw123 píše:To jo teda,jedna z nejlepších diskuzí
![]()
![]()
Monjie píše:
tak dva dny nemusim varit, haleluja!:D dneska jeste nevim co si dam:D asi si vecer objednam pizzu
Tak já po 14 dnech od zítra vařit musím
- doteď vyvařovala mamka nebo tchýně, případně restaurace ![]()
Petko:D ja jsem sama doma, totiz:D dneska jsem cely den az na dve varky vyzehleneho pradla a zdravotmi prochazky . Zitra mam v planu dve navstevy a vecer mecheche a o vikendu do „prace“
včera kuřecí rolky s nádivkou-smažená cibulka,slanina,vejce,bylinky a k tomu rýže
dnes knedlo zelo kačeno
Ahojte holky,můžu k vám? už mi leze na nervy,že nevím ,co vařit.. Když se zeptám toho mýho,na co má chuť,tak mi řekne-že na mě
a nebo,že neví.. Tak teda uvařim něco podle sebe a často se stane,že mi pak oznámí,že zrovna na tohle nemá chuť… Tak co s ním?????? Každopádně na Silvestra budu dělat čínu a hranolky(možná bramboráčky) a na Nový rok dělám jako vždy čočkovou polévku a dojídá se zbytek jednohubek a pod.. Co děláte vy? Joo a dneska dělám(neb jsem po Vánocích finančně zruinovaná) žemlovku.. Oba moji mužský(malej i velkej) jí doslova sežerou za hodinu,plný pekáč..
Tak dneska vaří manžel uzená vepřová žebra v modovo-čili omáčce ![]()
Já si vegetím v ložnici a mažel hlídá prcka, budu vegetit až do večera ![]()
No a na Silvestra nevařím nic, budu dělat pomazánky, tak si je máznem na chleba, na Nový rok dělám čočkovou polévku a svíčkovou
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat