Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Globus má klasické mouky u klasických a ty pohankové, rýžové, kukuřičné … u zdravé výživy a diet, kaufland to má klasicky u mouk a koření, Billa stejně jak Globus a zdravá výživa každá jinak. Držím palečky
Jo holky, muk je fakt kvanta!
Ta bílá, co je nejznámější, je pšeničná. Tchýně nedá dopustit na žitnou, špaldovou a rýžovou. Pak jsem slyšela o kukuřičné, sojové, nemleté, pražené, lámané … Fakt mraky. Na střední jsem o tom dělala seminárku. Měla něco málo přes 20 stran (druhy obilí, zpracování obilí, vady obilí, mouka, druhy, skladování, vady, zpracování mouky. Do příloh si pamatuji, že jsem musela kreslit postup zpracování mouky a mlátičku obilí. Jsem kvůli tomu byla dokonce na exkurzi ve mlejně a pekárně.
Jinak mi jsme opět od 1:30 vzhůru. Asi zase zuby. Už jsem fakt jak chodící zombie ![]()
""http://img1.obrazkyanimace.com/oa/006/070.jpg:http://img1.obrazkyanimace.com/oa/006/070.jpg
klokánku vám taky 2v1 posílam hubičku k novému roku a celé rodině zdravíčko a všem zde kuchařinkám
Saračko
děkujeme.Vám taky,hlavně ať máte úrodnější rok než byl tento.
levmah28 píše:
Saračkoděkujeme.Vám taky,hlavně ať máte úrodnější rok než byl tento.
no to potřebujem ,díky ![]()
Monjie píše:
lev : tak tam dej brambory:D
To nebude ono
ale teda,jdu na to no ![]()
Holky, taky všem přeju aby ten příští rok byl lepší, než letošní. ![]()
Dneska jsem totálně marná. Kač prořádila noc a já padám na čumák.
Markit.Hl píše:
Koukám že jsme na tom docela podobně - malá se budila ze spaní s řevem od 3h do 6h, sice pak spala až do 10h, ale i tak. Nevím co jí bylo, prostě usnula, pak začala brečet ale fakt až hystericky, do toho povídala BUBU BUBU (to znamená bubák), tak jsme nechala svítit světlo a my jsme totálně nevyspalí, resp. manžel, on se o ní dost staral, hladil, konejšil, páč já bych byla zralá dneska tak akorát na postel.
PetkaK píše:Markit.Hl píše:Koukám že jsme na tom docela podobně - malá se budila ze spaní s řevem od 3h do 6h, sice pak spala až do 10h, ale i tak. Nevím co jí bylo, prostě usnula, pak začala brečet ale fakt až hystericky, do toho povídala BUBU BUBU (to znamená bubák), tak jsme nechala svítit světlo a my jsme totálně nevyspalí, resp. manžel, on se o ní dost staral, hladil, konejšil, páč já bych byla zralá dneska tak akorát na postel.
O půlnoci v stala s řevem resp spala a hysterák… - bolest bříška, nenechala si na něj ani sáhnout, ani nic, jsem vzala rourku, a teda vyprděla se pěkně. Pak spala s náma, ale brečela v noci ještě 3× a pořád se lepila na mě a jen co jsem se pootočila, už byla na volném místě. A vstala v 7 ![]()
Jdu spát a beru ji k sobě do postele.
U nás k obědu zeleninová polívka a domácí lasagne s rajčatovým bešamelem a tuňákem, na večeři krom malého občerstvení uvařím ovar, ale nemám křen na vejmrdu
muž šel shánět.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat