Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13335
30.12.11 22:34

Globus má klasické mouky u klasických a ty pohankové, rýžové, kukuřičné … u zdravé výživy a diet, kaufland to má klasicky u mouk a koření, Billa stejně jak Globus a zdravá výživa každá jinak. Držím palečky

• načítám...
3127
31.12.11 07:23

Jo holky, muk je fakt kvanta!
Ta bílá, co je nejznámější, je pšeničná. Tchýně nedá dopustit na žitnou, špaldovou a rýžovou. Pak jsem slyšela o kukuřičné, sojové, nemleté, pražené, lámané … Fakt mraky. Na střední jsem o tom dělala seminárku. Měla něco málo přes 20 stran (druhy obilí, zpracování obilí, vady obilí, mouka, druhy, skladování, vady, zpracování mouky. Do příloh si pamatuji, že jsem musela kreslit postup zpracování mouky a mlátičku obilí. Jsem kvůli tomu byla dokonce na exkurzi ve mlejně a pekárně.

Jinak mi jsme opět od 1:30 vzhůru. Asi zase zuby. Už jsem fakt jak chodící zombie :-D

• načítám...
23033
31.12.11 08:15

""http://img1.obrazkyanimace.com/oa/006/070.jpg:http://img1.obrazkyanimace.com/oa/006/070.jpg

• načítám...
5misa6
31.12.11 08:34

Moni,tobě taky :-D spíše vám,když jste 2v1 :-D

• Upravit
saracenka
31.12.11 08:39

klokánku vám taky 2v1 posílam hubičku k novému roku a celé rodině zdravíčko a všem zde kuchařinkám

• Upravit
5misa6
31.12.11 08:52

Saračko :-D děkujeme.Vám taky,hlavně ať máte úrodnější rok než byl tento.

• Upravit
saracenka
31.12.11 08:53
levmah28 píše:
Saračko :-D děkujeme.Vám taky,hlavně ať máte úrodnější rok než byl tento.

no to potřebujem ,díky :*

• Upravit
23033
31.12.11 08:53

Děkujeme:D

• načítám...
5misa6
31.12.11 10:09

Jinak dnes nevařím,nemám kroupy do uzené polévky.

• Upravit
23033
31.12.11 10:20

lev : tak tam dej brambory:D

• načítám...
5misa6
31.12.11 10:31
Monjie píše:
lev : tak tam dej brambory:D

To nebude ono :-( ale teda,jdu na to no :-)

• Upravit
14598
31.12.11 11:53

Holky, taky všem přeju aby ten příští rok byl lepší, než letošní. :kytka:

Dneska jsem totálně marná. Kač prořádila noc a já padám na čumák.

• načítám...
PetkaK
31.12.11 12:47
Markit.Hl píše:
Dneska jsem totálně marná. Kač prořádila noc a já padám na čumák.

Koukám že jsme na tom docela podobně - malá se budila ze spaní s řevem od 3h do 6h, sice pak spala až do 10h, ale i tak. Nevím co jí bylo, prostě usnula, pak začala brečet ale fakt až hystericky, do toho povídala BUBU BUBU (to znamená bubák), tak jsme nechala svítit světlo a my jsme totálně nevyspalí, resp. manžel, on se o ní dost staral, hladil, konejšil, páč já bych byla zralá dneska tak akorát na postel.

• Upravit
14598
31.12.11 12:54
PetkaK píše:
Markit.Hl píše:
Dneska jsem totálně marná. Kač prořádila noc a já padám na čumák.
Koukám že jsme na tom docela podobně - malá se budila ze spaní s řevem od 3h do 6h, sice pak spala až do 10h, ale i tak. Nevím co jí bylo, prostě usnula, pak začala brečet ale fakt až hystericky, do toho povídala BUBU BUBU (to znamená bubák), tak jsme nechala svítit světlo a my jsme totálně nevyspalí, resp. manžel, on se o ní dost staral, hladil, konejšil, páč já bych byla zralá dneska tak akorát na postel.

O půlnoci v stala s řevem resp spala a hysterák… - bolest bříška, nenechala si na něj ani sáhnout, ani nic, jsem vzala rourku, a teda vyprděla se pěkně. Pak spala s náma, ale brečela v noci ještě 3× a pořád se lepila na mě a jen co jsem se pootočila, už byla na volném místě. A vstala v 7 :zed:

Jdu spát a beru ji k sobě do postele.

• načítám...
17939
31.12.11 13:02

U nás k obědu zeleninová polívka a domácí lasagne s rajčatovým bešamelem a tuňákem, na večeři krom malého občerstvení uvařím ovar, ale nemám křen na vejmrdu :? muž šel shánět.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová