Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ja dneska delam veprove platky na houbach a zelenine s bramborem a asi jeste udelam bramboracku ![]()
My dneska ještě máme zelnačku a pak hodím do vody švestkové knedlíky z Lidlu a je vařeno ![]()
tak nakonec veka se sunkou asyrem a spoustou cherry rajcat a okurek, mnam:D
Já právě smažím bramboráky, hlavně, že jsem chtěla „odlehčit“ jídelníček ![]()
Monjie píše:
Moni,vařila jsi někdy z máslové dýně?vypadá jak hruška.Chtěla jsem ji koupit,ale nevím jak ji upravit.
Dnes ještě krůta,a zítra peču kačenu se švestkama a jablkama,zelím a knedlíkem.
Zdravím,
jdu si na radu - mám v lednici ořez hovězího, je toho 1,6kg a z půlky udělám guláš segedín, ale co s tím zbytkem??? Zamrazit už ne, už je jednou rozmražený. Ale jde to třeba nějak naložit, nebo zpracovat jako něco jinýho než guláš?
Díky za radu ![]()
doriang píše:
Zdravím,jdu si na radu - mám v lednici ořez hovězího, je toho 1,6kg a z půlky udělám guláš segedín, ale co s tím zbytkem??? Zamrazit už ne, už je jednou rozmražený. Ale jde to třeba nějak naložit, nebo zpracovat jako něco jinýho než guláš?
Díky za radu
Třeba vybereš něco tady ![]()
levmah28 píše:Monjie píše:Moni,vařila jsi někdy z máslové dýně?vypadá jak hruška.Chtěla jsem ji koupit,ale nevím jak ji upravit.
jako hokaido? no jenom dynovou polivku a Gite prikrmy. Jinak nic
laducha píše:doriang píše:
Zdravím,jdu si na radu - mám v lednici ořez hovězího, je toho 1,6kg a z půlky udělám guláš segedín, ale co s tím zbytkem??? Zamrazit už ne, už je jednou rozmražený. Ale jde to třeba nějak naložit, nebo zpracovat jako něco jinýho než guláš?
Díky za raduTřeba vybereš něco tady
http://www.zenyprozeny.cz/…hovezi-maso/
Díky moc
jdu vybírat ![]()
hokaido je jiná,pak je právě ta máslová a viděla jsem i muškátovou,myslím,že polévky půjdou ze všech,ale budou mít pokaždé jinou chuť. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat