Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
levmah28 píše:
Máte ještě cukroví od Vánoc?já mám ještě krabici na balkóně a nevím co s tím,půlku mám už v mrazáku.
To mas fajn,ze jsi tu krabici na balkone vubec nasla.Kamaradka mela na susaku polozenou krabici s cukrovim a hovada ji to cukrovi slohli.Chudak probrecela asi pul dne.
Jinak ja mam cukrovi tak na jeden talirek. ![]()
Pajule22 píše:
Jednu krabici se zbytkama cukrovi jsem vyhodila do popelnicenikdo by to stejne krome me nejedl a ja uz tak jsem jak prase…
Asi mi nic nebude zbývat než to vyhodit,ale je to škoda.
Pajule22 píše:
Jednu krabici se zbytkama cukrovi jsem vyhodila do popelnicenikdo by to stejne krome me nejedl a ja uz tak jsem jak prase…
ja prave pak to vytazeny cukrovi z mrazaku moc nemusim a navic ted budeme zabijet,tak by se nam to tam ani neveslo.
levmah28 píše:
Máte ještě cukroví od Vánoc?já mám ještě krabici na balkóně a nevím co s tím,půlku mám už v mrazáku.
Zbytek cukroví jsem rozdala příbuzným, at to nežeru ![]()
My dnes máme rajskou, masové koule a testoviny. V kuchyni je to jak po vybuchu, ale hlavne, ze uz je uvareno
Ach jo, jak me se nic nechce, ta hora nadobi co tam je je desiva. Venku pekne hnusne, tak nemam na nic naladu. Jen bych spala ![]()
levmah28 píše:
Tenhle rok zbylo nejak hodne, nikdo to nezral. Takze jsem vytahla lepsi kousky, jako pernicky,linecky,rohlicky a sup na mrazak-na velikonoce se budou hodit i na vetve jako myslim pernicky:D
U nás zeleninový salát s kuřecím maskem a prťošek bude mít ještě na 2dny králíka s noky a ovocem
Mufi - toto je recept mojí babičky.
Adeeelio - když mám zmražený z léta tak ten, když už nemám, tak kupovaný nakládaný.
Dobry no, tak jsem nasla dva brambory takze slepici polivka a k druhymu gril.kure s pecenym bramborem, tresnovy kompot. A ja si neco ulovim ani nemam stejne chut ![]()
U nás dnes těstovinovej salát s kuřecím.
Tu koprovku dělám ze sušenýho, mraženej nemám, ale určitě bude mnohem lepčí.
A cukroví sežráno v pondělí, a to to nejdřív vypadalo že nezbyde ani na štědrej den, jak se z toho balkonu vypařovalo.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat