Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Co mam dat diteti s horeckou a silenym kaslem? nic nechce jist!
carim aspon kremovou bramboracku, ale k snidani ani kostika,ani jablecnou presnidavku proste nic ![]()
Monjie píše:
Co mam dat diteti s horeckou a silenym kaslem? nic nechce jist!carim aspon kremovou bramboracku, ale k snidani ani kostika,ani jablecnou presnidavku proste nic
dej jí jenom čajík,hlady neumře a až jí bude lépe vezme si sama.jogurt bych nedala ani mléko -hodně zahleňuje
krůtí řízek s bramborovou kaší, bramboračka byla taky původně v plánu ![]()
Tak dneska budou masovy kulicky ve setanove omacce s testovinou a zitra ty zapeceny brambory ![]()
sophinka píše:Monjie píše:dej jí jenom čajík,hlady neumře a až jí bude lépe vezme si sama.jogurt bych nedala ani mléko -hodně zahleňuje
Co mam dat diteti s horeckou a silenym kaslem? nic nechce jist!carim aspon kremovou bramboracku, ale k snidani ani kostika,ani jablecnou presnidavku proste nic
Přesně tak…
Pokud nemá chuť k jídlu, je to přirozené. Tělo se soustředí na boj s nemocí.
Ona to pak dožene. ![]()
Jen ji pořádně prolívej tekutinama (voda, čaj), to potřebuje nejvíc.
Až dostane trochu chuti, tak je lepší třeba kuřecí vývar (i na ten kašel je dobrý).
Jinak spíš lehčí stravu (ovoce, nějaký kompot). Sladkosti raději taky vynechej.
Zizalka píše:
Až dostane trochu chuti, tak je lepší třeba kuřecí vývar (i na ten kašel je dobrý).Jinak spíš lehčí stravu (ovoce, nějaký kompot). Sladkosti raději taky vynechej.
Tady cte nekdo Monyovou?
no kompot si taky nedala.
Nechápu…, neb Monyovou nečtu.
Však ona si řekne, až bude mít hlad, neboj
.
Monjie píše:
Udělala bych jí kuřecí vývar, pár lžic by mohla sníst.
Dneska kuřecí polévka se zeleninou a rýží + treska s bramborem a zeleninový salát
Snedla i bramboracku i porkovy brambory a malej kousek zapecenyho veprovyho s cherry rajcatama bez hribku.
tak vidíš,ž e papala. jinak já opři horečkách dávala hlavně pití a když nechtěla jíst, dostala kaši. A zahleňuje mlíko, ne kysané výrobky - jako jogurty, kefíry apod. ty naopak tělo „ochlazují“ a dávají do pořádku střeva a trávení.
Markit.Hl píše:
tak vidíš,ž e papala. jinak já opři horečkách dávala hlavně pití a když nechtěla jíst, dostala kaši. A zahleňuje mlíko, ne kysané výrobky - jako jogurty, kefíry apod. ty naopak tělo „ochlazují“ a dávají do pořádku střeva a trávení.
Tak to jsem si myslela, že zahlenují i jogurty, tak je radši nejím, když jsem nastydlá ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat