Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5misa6
7.1.12 18:54
saracenka píše:
levmah28 píše:
Máme domácí uzené maso,tak možná si ho dám na véču s hořčicí a chlebem :mrgreen:
mňam

Tak dojeďte ;-) já vám nachystám.

• Upravit
saracenka
7.1.12 19:00

no čoveče domácí učuděný to jsem neměla dlouho ..

• Upravit
14598
7.1.12 19:04
saracenka píše:

Já taky ne a Mňami

• načítám...
5misa6
7.1.12 19:08
Markit.Hl píše:
saracenka píše:
Já taky ne a Mňami
saracenka píše:

My to žerem furt :palec: je to dobrotka.

• Upravit
2551
7.1.12 19:26
levmah28 píše:
saracenka píše:
levmah28 píše:
Máme domácí uzené maso,tak možná si ho dám na véču s hořčicí a chlebem :mrgreen:
mňam

No neke, uložím děti a razím :mrgreen:

• načítám...
23033
7.1.12 19:27

Dědek mi udelal zebirka.

• načítám...
5misa6
7.1.12 19:30
cimbík píše:
levmah28 píše:
saracenka píše:
levmah28 píše:
mňam
No neke, uložím děti a razím :mrgreen:

Už čekám :mrgreen:

• Upravit
17010
7.1.12 20:08
nikita066 píše:
veveruskaa píše:
levmah28 píše:
nikita066 píše:
levmah28 píše:
www.toprecepty.cz/…y-z-majolky/ tady ten.
majolka a rum? Dělala jsi to uplně přesně dle receptu? No i když to bych asi malému dát nemohla :think:
Proč by jsi to malému nedala?dělala jsem to přesně podle receptu :palec:
v roce bych koblihy - smažené a sladké nedala, je to tučné jako blázen, velmi pravděpodobně by dítě bolelo bříško, nebo mělo průjem…
myslíš že kdybych to nesladila tak vnitřek koblihy? Mnozí dávají Vánočky a to je to samé :think:

no já nevím, já bych to mojí malé nedala, je to celý nasáklý tukem, i když s rumem asi míň, a jak je to kynutý, tak by ji určitě bolelo bříško, ale záleží, na co je který dítě zvyklý, ono někdy dělají paseku i kynuté buchty, tak možná bych to ozkoušela na těch buchtách, neslazený těsto málo mastný, spíš drolivý :think: , tak den, dva stará buchta…

A taky proč, když si uvědomím, kolika sladkýho a tučnýho člověk za život sežere, tak proč bych to měla dávat tak malýmu ditěti, vždyť mu nic neuteče ;)

• načítám...
17010
7.1.12 20:11
MUFICE píše:
nikita066 píše:
veveruskaa píše:
levmah28 píše:
nikita066 píše:
levmah28 píše:
www.toprecepty.cz/…y-z-majolky/ tady ten.
majolka a rum? Dělala jsi to uplně přesně dle receptu? No i když to bych asi malému dát nemohla :think:
Proč by jsi to malému nedala?dělala jsem to přesně podle receptu :palec:
v roce bych koblihy - smažené a sladké nedala, je to tučné jako blázen, velmi pravděpodobně by dítě bolelo bříško, nebo mělo průjem…
myslíš že kdybych to nesladila tak vnitřek koblihy? Mnozí dávají Vánočky a to je to samé :think:
Náš kluk měl koblihu z obchodu asi v 1,5 roce, ty kupovaný moc mastný nejsou. Babička, když pekla domácí, tak to bylo pěkně nasátý tukem. Vánočka není mastná vůbec, jenom je v těstě hodně tuku.

no vánočka mastná není - jako přepalovanej tuk, to je fakt, tak rok a půl děcku bych ji už možná zkusila dát :think: , ale jenom kousek…

• načítám...
17010
7.1.12 20:12
MUFICE píše:
levmah28 píše:
Těsto se nesladí jen do kvásku dá trochu,a marmeláda je sladká to je jasné.A když to usmažíš,tak hned položit na ubrousek.Já to trochu i z vrchu utřu ubrouskem.Nemyslím si,že je to nebezpečné pro děti.
A nešly by ty koblihy upéct v troubě bez tuku?

koblihy se smaží, o pečených koblihách jsem neslyšela, to jsou pak spíš buchty…

• načítám...
5misa6
7.1.12 20:18
veveruskaa píše:
MUFICE píše:
levmah28 píše:
Těsto se nesladí jen do kvásku dá trochu,a marmeláda je sladká to je jasné.A když to usmažíš,tak hned položit na ubrousek.Já to trochu i z vrchu utřu ubrouskem.Nemyslím si,že je to nebezpečné pro děti.
A nešly by ty koblihy upéct v troubě bez tuku?
koblihy se smaží, o pečených koblihách jsem neslyšela, to jsou pak spíš buchty…

Ne to jsou i koblihy :pankac:

• Upravit
13335
7.1.12 20:19

No já před pár dny v sama doma zahlídla informaci, že když se věc dá do hodně rozpáleného tuku, tak se z venku zatáhne a vevnitř jako by uvaří, takže kdybych mu nedávala to dokola, tak mi to nepříjde nějak nebezpečný. Kynutý Sebík jí, je na částečně bezlepkové dietě a kynuté je prakticky vše - rohlík, chleba, a i vánočka - i když ta se mi moc nepovedla a půlka se vyhodila, ale když dělám frgál, tak ty kraje dlabe a moc mu chutnaj.

• načítám...
13335
7.1.12 20:20

JInak já teď uvažuju, že já jsem ani neobědvala :oops: mládě brambor, mrkev a špenát a na večeři jsem si udělala fakt upíří česnekovou pomazánku.

• načítám...
5misa6
7.1.12 20:27

recepty.vareni.cz/pecene-koblihy/ je moc receptů,kdyžtak zkus něco ještě najít,nebude to mastné.

• Upravit
5misa6
7.1.12 20:28

Je někde jsem udělala chybu

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport