Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
saracenka píše:
no čoveče domácí učuděný to jsem neměla dlouho ..
Já taky ne a Mňami
Markit.Hl píše:saracenka píše:Já taky ne a Mňami
saracenka píše:
My to žerem furt
je to dobrotka.
levmah28 píše:saracenka píše:Tak dojeďtelevmah28 píše:mňam
Máme domácí uzené maso,tak možná si ho dám na véču s hořčicí a chlebemjá vám nachystám.
No neke, uložím děti a razím ![]()
cimbík píše:levmah28 píše:No neke, uložím děti a razímsaracenka píše:Tak dojeďtelevmah28 píše:mňam
Máme domácí uzené maso,tak možná si ho dám na véču s hořčicí a chlebemjá vám nachystám.
Už čekám ![]()
nikita066 píše:veveruskaa píše:myslíš že kdybych to nesladila tak vnitřek koblihy? Mnozí dávají Vánočky a to je to samélevmah28 píše:v roce bych koblihy - smažené a sladké nedala, je to tučné jako blázen, velmi pravděpodobně by dítě bolelo bříško, nebo mělo průjem…nikita066 píše:Proč by jsi to malému nedala?dělala jsem to přesně podle receptulevmah28 píše:majolka a rum? Dělala jsi to uplně přesně dle receptu? No i když to bych asi malému dát nemohla
www.toprecepty.cz/…y-z-majolky/ tady ten.
no já nevím, já bych to mojí malé nedala, je to celý nasáklý tukem, i když s rumem asi míň, a jak je to kynutý, tak by ji určitě bolelo bříško, ale záleží, na co je který dítě zvyklý, ono někdy dělají paseku i kynuté buchty, tak možná bych to ozkoušela na těch buchtách, neslazený těsto málo mastný, spíš drolivý
, tak den, dva stará buchta…
A taky proč, když si uvědomím, kolika sladkýho a tučnýho člověk za život sežere, tak proč bych to měla dávat tak malýmu ditěti, vždyť mu nic neuteče ![]()
MUFICE píše:nikita066 píše:Náš kluk měl koblihu z obchodu asi v 1,5 roce, ty kupovaný moc mastný nejsou. Babička, když pekla domácí, tak to bylo pěkně nasátý tukem. Vánočka není mastná vůbec, jenom je v těstě hodně tuku.veveruskaa píše:myslíš že kdybych to nesladila tak vnitřek koblihy? Mnozí dávají Vánočky a to je to samélevmah28 píše:v roce bych koblihy - smažené a sladké nedala, je to tučné jako blázen, velmi pravděpodobně by dítě bolelo bříško, nebo mělo průjem…nikita066 píše:Proč by jsi to malému nedala?dělala jsem to přesně podle receptulevmah28 píše:majolka a rum? Dělala jsi to uplně přesně dle receptu? No i když to bych asi malému dát nemohla
www.toprecepty.cz/…y-z-majolky/ tady ten.
no vánočka mastná není - jako přepalovanej tuk, to je fakt, tak rok a půl děcku bych ji už možná zkusila dát
, ale jenom kousek…
MUFICE píše:levmah28 píše:A nešly by ty koblihy upéct v troubě bez tuku?
Těsto se nesladí jen do kvásku dá trochu,a marmeláda je sladká to je jasné.A když to usmažíš,tak hned položit na ubrousek.Já to trochu i z vrchu utřu ubrouskem.Nemyslím si,že je to nebezpečné pro děti.
koblihy se smaží, o pečených koblihách jsem neslyšela, to jsou pak spíš buchty…
veveruskaa píše:MUFICE píše:koblihy se smaží, o pečených koblihách jsem neslyšela, to jsou pak spíš buchty…levmah28 píše:A nešly by ty koblihy upéct v troubě bez tuku?
Těsto se nesladí jen do kvásku dá trochu,a marmeláda je sladká to je jasné.A když to usmažíš,tak hned položit na ubrousek.Já to trochu i z vrchu utřu ubrouskem.Nemyslím si,že je to nebezpečné pro děti.
Ne to jsou i koblihy ![]()
No já před pár dny v sama doma zahlídla informaci, že když se věc dá do hodně rozpáleného tuku, tak se z venku zatáhne a vevnitř jako by uvaří, takže kdybych mu nedávala to dokola, tak mi to nepříjde nějak nebezpečný. Kynutý Sebík jí, je na částečně bezlepkové dietě a kynuté je prakticky vše - rohlík, chleba, a i vánočka - i když ta se mi moc nepovedla a půlka se vyhodila, ale když dělám frgál, tak ty kraje dlabe a moc mu chutnaj.
JInak já teď uvažuju, že já jsem ani neobědvala
mládě brambor, mrkev a špenát a na večeři jsem si udělala fakt upíří česnekovou pomazánku.
recepty.vareni.cz/pecene-koblihy/ je moc receptů,kdyžtak zkus něco ještě najít,nebude to mastné.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak dojeďte
já vám nachystám.