Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
50147
7.1.12 20:28

K večeři máme pečenou kýtu, špenát a brambory, zbyde nám to i na zítra.

• načítám...
1649

u nás zítra konečně ty řííííízky.
Dnes oběd od maminky hovězí na hříbkách s br.kaší

• načítám...
17010
nikita066 píše:
No já před pár dny v sama doma zahlídla informaci, že když se věc dá do hodně rozpáleného tuku, tak se z venku zatáhne a vevnitř jako by uvaří, takže kdybych mu nedávala to dokola, tak mi to nepříjde nějak nebezpečný. Kynutý Sebík jí, je na částečně bezlepkové dietě a kynuté je prakticky vše - rohlík, chleba, a i vánočka - i když ta se mi moc nepovedla a půlka se vyhodila, ale když dělám frgál, tak ty kraje dlabe a moc mu chutnaj.

tak pokud je zvyklý jíst buchty, tak mu to zkus dát, snad to bude ok ;)
já psala jen svůj názor :kytka:

• načítám...
13335
7.1.12 20:33

veveruško však jo. A tím, že vše dělám doma a vím co tam dávám a jak to dělám a kolik tuku/oleje/cukru/soli tak toho asi občas dám něco, co bych kupované ještě nedala, navíc Sebimu hodně dělám s rýžové mouky, která je taková lehká, ale od oleje bych ji asi nedala, možná na půl s jinou.

• načítám...
17934
7.1.12 20:46

Tak jogurtový muffiny jsou v troubě, akorát jsem nevychytala, že mám doma jen pár košíčků, tak půlka je takových úplně prťavých. Když nemám formu, v čem ještě jde nouzově píct? Jednou někdo psal, že snad i v kávových šálcích??

• načítám...
20656
7.1.12 21:17
levmah28 píše:
veveruskaa píše:
MUFICE píše:
levmah28 píše:
Těsto se nesladí jen do kvásku dá trochu,a marmeláda je sladká to je jasné.A když to usmažíš,tak hned položit na ubrousek.Já to trochu i z vrchu utřu ubrouskem.Nemyslím si,že je to nebezpečné pro děti.
A nešly by ty koblihy upéct v troubě bez tuku?
koblihy se smaží, o pečených koblihách jsem neslyšela, to jsou pak spíš buchty…
Ne to jsou i koblihy :pankac:

pečený jsou vdolky a koblihy smažený ne? :think: :nevim: každopádně já bych taky ročnímu prckovi nedala, však se ještě nadlábne později ;)

• načítám...
PetkaK
7.1.12 21:18

Zítra vepřové medailonky s nivovou omáčkou a hranolky, dítě vepřový medailonek na sucho a brambor, plus přesnídávka.

Koblihy - tak u našich z nich vždycky tekl tuk horem dolem, asi bych to holce nedala (má skoro rok a půl). Palačinky a lívance jí taky dělávám bez tuku nebo na minimu másla. :nevim:

• Upravit
20656
7.1.12 21:24

mňam tady je to samá dobrůtka :palec: kobližky, domácí uzený, žebírka, mufiny (Eliško s pečením bohužel neporadím), litý perník … hmmm hned bych si taky zobla a já tu žužlám syrovou mrkev, njn, když ty kila samy neslezou že ;)

záruční doba - pokud je tam min.trvanlivost, tak klidně jím i pak, když to vypadá jedle. Pokud je tam ale napsáno spotřebovat do, tak to bych neriskovala

• načítám...
15054
8.1.12 08:34
sandrik píše:
levmah28 píše:
veveruskaa píše:
MUFICE píše:
levmah28 píše:
Těsto se nesladí jen do kvásku dá trochu,a marmeláda je sladká to je jasné.A když to usmažíš,tak hned položit na ubrousek.Já to trochu i z vrchu utřu ubrouskem.Nemyslím si,že je to nebezpečné pro děti.
A nešly by ty koblihy upéct v troubě bez tuku?
koblihy se smaží, o pečených koblihách jsem neslyšela, to jsou pak spíš buchty…
Ne to jsou i koblihy :pankac:
pečený jsou vdolky a koblihy smažený ne? :think: :nevim: každopádně já bych taky ročnímu prckovi nedala, však se ještě nadlábne později ;)

vdolky i koblihy se smaží i pečou v troubě ;)

• načítám...
5misa6
8.1.12 08:35

Mám chuť na bramboráky,ale po včerejších koblihách mi moc dobře není,takže dnes dietka.

• Upravit
15054
8.1.12 08:38
levmah28 píše:
Mám chuť na bramboráky,ale po včerejších koblihách mi moc dobře není,takže dnes dietka.

já mám taky dietu,ale 13.denní mléčnou :oops: ;) jsem zvědavá jestli vydržím :think:

• načítám...
5misa6
8.1.12 08:40

Mléčnou?o tom jsem už někde slyšela.Já nevím co budu jís,ale koblihy už nechci vidět.

• Upravit
20656
8.1.12 09:01

dzarunko - tak jsem zas o něco chytřejší :palec:

já mám taky „dietu“ - nejíst sladký, teď už to celkem jde, ale na začátku ten absťák po čokoládě! 8o :lol:

• načítám...
15054
8.1.12 09:06
sandrik píše:
dzarunko - tak jsem zas o něco chytřejší :palec:já mám taky „dietu“ - nejíst sladký, teď už to celkem jde, ale na začátku ten absťák po čokoládě! 8o :lol:

no já mám dnes k jídlu 1250ml mléka a 2 litry neslazených tekutin :mrgreen:

• načítám...
50147
8.1.12 09:11
dzarunka píše:
levmah28 píše:
já mám taky dietu,ale 13.denní mléčnou :oops: ;) jsem zvědavá jestli vydržím :think:

To je spíš hladovka, nedávnou jsem to četla. Drž radši tu od Havlíčka, tam člověk aspon nemá hlad a hubne :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová