Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jojo to vis jak jsem nebyla skoro 4 dny doma,tak jim musim tedka nejakou sladkou odmenu upect.
Nakonec z toho vznikl dvoubarevny piskot na to nalzickovany puding a na upeceny piskot rozetrena zakysana smetana.Jsem zvedava jestli to bude k jidlu ![]()
Jdu se pustit do emailu, at mi to odsejpa s Gitkou za prdeli neudelam vubec nic ![]()
Dnes rajskou polévku a švestkové knedlíky. Buchta už se chladí. Vypadá nádherně, díky holky za včerejší tip ![]()
michaba83 píše:
Dnes rajskou polévku a švestkové knedlíky. Buchta už se chladí. Vypadá nádherně, díky holky za včerejší tip
Jeeee jak se divam co ti holky poradily za buchtu,tak to mame asi dneska tu stejnou akorat misto coko puding.mam vanilkovy a misto skorice posypanem grankem.Nevim jestli by mi Tygr skorici snesl tak jsem to radsi neriskovala ![]()
V jídelně vepřové s bramborem, nic extra, k večeři bude brokolicová polévka a holí bratři (chtěla jsem škubánky, ale budu ještě péct jablečnou buchtu, tak by sladkého bylo moc).
Kuřecí vývar a do talíře spousta česneku, rýmička jaxviň.
(Poprvé jsem do vývaru hodila i obranou kostru ze včerejšího pečeného kuřete a fámy nelhaly, je to hned o level výš.)
Jééé tak sem pročetla asi posledních 10 stran a sbíhaj se mi sliny…u nás poslední týden vedou rohlíky a piškoty…snad se z toho brzo dostanem a já uvařím nějakou mnamku…zatím alespon chodim papat sem ocima ![]()
dnes brambor a obalovaná brokolice. Jinak večeře asi studená nevařím máme zamrzlé topení a je mi zima. Snad to do večera povolí nebo zmrznem.
crazzi píše:
Bramboráky
Jé to mi připomnělo, děláte někdo bramboráky z vařených brambor? Prosím o recept. Dík.
laducha píše:
Cibulová omáčka
Na tuku podusím aspoň 4 cibule, nadrobno nakrájené. Udělám dohněda, kvůli barvě omáčky. Přidám cukr (2 lžičky), nechám rozpustit, zapráším moukou, míchám, a po chvíli přidám buď masový vývar (maso pak k omáčce) nebo vodu. Dám bobkový list, nové koření, sůl, pepř a vařím. Až je mouka dobře rozvařená, rozmixuji (ale nemusí se) a přikyselím, podávám s vařeným bramborem a s vajíčkem nebo masem. Jednoduché, rychlé a levné
Jé, dobý tip, můžu udělat… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat