Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
My meli predevcirem zelne pirohy a kvetakovku. A dnes jsem upekla tolik sekany, ze mame jeste i na cely vikend
K tomu stouchany brambory s jarni cibulkou. Juu to bude pohodovy vikend bez vareni, ale asi taky neco upecu…poradite neco neobvyklyho, prosim? ![]()
bramborový salát,řízky,zeleninová polévka a tvarohové buchty a dort ve tvaru srdce
poblblej valentýn
my ho jakože neslavíme,ale kvůli dětem se přemůžeme ![]()
tak mi dneska budeme mít přírodní vepřový játra hranolky a zítra asi řízky a kaše ![]()
Včera jsem upekla 4 kuřecí stehna a protože jsme spořiví, máme i na dnešek ![]()
Dorty u nás byly taky, malá měla narozeniny. Jeden upekla moje mamka a druhý kamarádka. Já zvládnu sotva hrníčkovou bábovku ![]()
laducha píše:
Včera jsem upekla 4 kuřecí stehna a protože jsme spořiví, máme i na dnešek
Dorty u nás byly taky, malá měla narozeniny. Jeden upekla moje mamka a druhý kamarádka. Já zvládnu sotva hrníčkovou bábovku
spořivost by při naší žravosti neuspěla
musím spořit tak,že mám všeho kotel
dnešní bramborový salát je ze 3 kg brambor,12 vajec,celý celer,atd… a to ho 3 děti nejí těm dělám brkaši
sophinka píše:laducha píše:spořivost by při naší žravosti neuspěla
Dorty u nás byly taky, malá měla narozeniny. Jeden upekla moje mamka a druhý kamarádka. Já zvládnu sotva hrníčkovou bábovkumusím spořit tak,že mám všeho kotel
![]()
dnešní bramborový salát je ze 3 kg brambor,12 vajec,celý celer,atd… a to ho 3 děti nejí těm dělám brkaši
Salát dělám jen o Vánocích, ale zato v lavoru
Jinak dělám taky ve velkém a schovávám, třeba zelňačku v 5-ti litrovém hrnci.
laducha píše:sophinka píše:Salát dělám jen o Vánocích, ale zato v lavoruladucha píše:spořivost by při naší žravosti neuspěla
Dorty u nás byly taky, malá měla narozeniny. Jeden upekla moje mamka a druhý kamarádka. Já zvládnu sotva hrníčkovou bábovkumusím spořit tak,že mám všeho kotel
![]()
5 litrů polávky neschovávám,to je běžná denní porce ![]()
Fuj, dneska je svatek obzertvi,Do postele půůůkéééééééét ruzi k snidani sampaaanicko s jahodama, rosbíf,fuet gouda,sýr s ořechy,plnene fíky,plnene feferonky,dzus s duzninou. Cerstvy tmavy rohlicky. FUUJ
k obedu jdeme do Cafe imperial a vecer jeste mejdan s kamaradkama
pak si mam drzet kilojouly.
sophinka píše:laducha píše:5 litrů polávky neschovávám,to je běžná denní porcesophinka píše:Salát dělám jen o Vánocích, ale zato v lavoruladucha píše:spořivost by při naší žravosti neuspěla
![]()
Tak nás je trochu míň ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat