Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1848
10.2.12 22:56

My meli predevcirem zelne pirohy a kvetakovku. A dnes jsem upekla tolik sekany, ze mame jeste i na cely vikend ;) K tomu stouchany brambory s jarni cibulkou. Juu to bude pohodovy vikend bez vareni, ale asi taky neco upecu…poradite neco neobvyklyho, prosim? :kytka:

• načítám...
15054
11.2.12 08:17

brambory a holandské řízky,dort,jednohubky

• načítám...
sophinka
11.2.12 08:32

bramborový salát,řízky,zeleninová polévka a tvarohové buchty a dort ve tvaru srdce

• Upravit
5misa6
11.2.12 08:34

Co se všude slaví?samé dorty.

• Upravit
sophinka
11.2.12 08:35

poblblej valentýn :mrgreen: my ho jakože neslavíme,ale kvůli dětem se přemůžeme :mrgreen:

• Upravit
1816
11.2.12 08:36

tak mi dneska budeme mít přírodní vepřový játra hranolky a zítra asi řízky a kaše :-)

• načítám...
2551
11.2.12 09:27

kapr na másle a bylinkách, br.kaše a mrkvový salát

• načítám...
10007
11.2.12 09:37

Dvanáct hodin pečené koleno a bramborová kaše.

• načítám...
30639
11.2.12 10:00

Včera jsem upekla 4 kuřecí stehna a protože jsme spořiví, máme i na dnešek :mrgreen:
Dorty u nás byly taky, malá měla narozeniny. Jeden upekla moje mamka a druhý kamarádka. Já zvládnu sotva hrníčkovou bábovku 8)

• načítám...
sophinka
11.2.12 10:01
laducha píše:
Včera jsem upekla 4 kuřecí stehna a protože jsme spořiví, máme i na dnešek :mrgreen:
Dorty u nás byly taky, malá měla narozeniny. Jeden upekla moje mamka a druhý kamarádka. Já zvládnu sotva hrníčkovou bábovku 8)

spořivost by při naší žravosti neuspěla :mrgreen: musím spořit tak,že mám všeho kotel :lol: :lol: dnešní bramborový salát je ze 3 kg brambor,12 vajec,celý celer,atd… a to ho 3 děti nejí těm dělám brkaši

• Upravit
30639
11.2.12 10:04
sophinka píše:
laducha píše:
Dorty u nás byly taky, malá měla narozeniny. Jeden upekla moje mamka a druhý kamarádka. Já zvládnu sotva hrníčkovou bábovku 8)
spořivost by při naší žravosti neuspěla :mrgreen: musím spořit tak,že mám všeho kotel :lol: :lol: dnešní bramborový salát je ze 3 kg brambor,12 vajec,celý celer,atd… a to ho 3 děti nejí těm dělám brkaši

Salát dělám jen o Vánocích, ale zato v lavoru :mrgreen: Jinak dělám taky ve velkém a schovávám, třeba zelňačku v 5-ti litrovém hrnci.

• načítám...
sophinka
11.2.12 10:05
laducha píše:
sophinka píše:
laducha píše:
spořivost by při naší žravosti neuspěla :mrgreen: musím spořit tak,že mám všeho kotel :lol: :lol: dnešní bramborový salát je ze 3 kg brambor,12 vajec,celý celer,atd… a to ho 3 děti nejí těm dělám brkaši
Salát dělám jen o Vánocích, ale zato v lavoru :mrgreen: Jinak dělám taky ve velkém a schovávám, třeba zelňačku v 5-ti litrovém hrnci.

5 litrů polávky neschovávám,to je běžná denní porce :mrgreen:

• Upravit
23033
11.2.12 10:19

Fuj, dneska je svatek obzertvi,Do postele půůůkéééééééét ruzi k snidani sampaaanicko s jahodama, rosbíf,fuet gouda,sýr s ořechy,plnene fíky,plnene feferonky,dzus s duzninou. Cerstvy tmavy rohlicky. FUUJ :D k obedu jdeme do Cafe imperial a vecer jeste mejdan s kamaradkama :zed: pak si mam drzet kilojouly.

• načítám...
30639
11.2.12 10:22
sophinka píše:
laducha píše:
sophinka píše:
laducha píše:
Salát dělám jen o Vánocích, ale zato v lavoru :mrgreen: Jinak dělám taky ve velkém a schovávám, třeba zelňačku v 5-ti litrovém hrnci.
5 litrů polávky neschovávám,to je běžná denní porce :mrgreen:

Tak nás je trochu míň :mrgreen:

• načítám...
5misa6
11.2.12 10:22

Monjie a to jako nepozveš? Takový luxus.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová