Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
sophinka
11.2.12 20:30
Eliška píše:
Taky teda obdivuju, že vaříš dětem podle různých chutí. Nebo nemůžou ten salát, že jsou ještě malé? Dvě různé přílohy, na to mě teda neužije, prostě dáš si, nebo smolík.

některým salát nechutná nebo jim víc chutná brkaše tak ji dělám :mrgreen:
se smolíkem by u nás všichni pošli hlady protože každej má svoje chutě a kde co nejí :) pokud je to technicky možné tak vyhovím -nedělám teda 5 druhů obědů,to ne ,ale dva obvykle ano nebo aspoň různé přílohy

• Upravit
18148
11.2.12 20:38

Tak za mě, ať vyhladoví, na tohle já teda nehraju, když mají svou oslavu, tak samozřejmě vařím na přání oslavence, ale jinak ať si nevymýšlejí, jsem matka tyranka. Já když poznala svého muže v 16, nejedl okurky, zeleninové saláty, koprovku, neznal podkrkonošské kyselo a pod mým terorem dnes všechno toto jí a dokonce tvrdí, že mu to chutná :D Na důkaz toho si to dává i dobrovolně v restauraci.
Ale uznávám, že toto všechno je výsledek mé lenosti :mrgreen:

• načítám...
23033
11.2.12 22:53

zejtra drzim dietu:D

• načítám...
19692
12.2.12 08:13
Monjie píše:
zejtra drzim dietu:D

Ani se ti nedivim,jestli jsi mela tak narocnz den jak jsi psala :)
Dneska zeleninova polivka + zapecene kureci steiky s bramborem,anglickou,rajcatkama,cibuly a mozna posypane syrem jestli nekdo skoci do obchodu,ale v te zime se nikomu nechce :)

• načítám...
9044
12.2.12 08:30

Tak dneska vepřová panenka s bylinkovou omáčkou a hranolky.A jeste tam je od vcera kvetakova polevka.
A chystam se delat bábovku s margotkou :)

• načítám...
5misa6
12.2.12 08:37

U nás jen koprovka z vajíčkem a bramborem.

• Upravit
1297
12.2.12 09:09

U nás knedlo, vepřo, zelo a závin s mákem.

• načítám...
5misa6
12.2.12 09:11

Mám vytáhle listové těsto,a nevím co s ním kromě závinu :nevim: :think:

• Upravit
838
12.2.12 09:38
levmah28 píše:
Mám vytáhle listové těsto,a nevím co s ním kromě závinu :nevim: :think:

S piškotama a pudinkem,já dělám ,že ho rozdělím na polovinu,vyválím,dám tu půlku na plech,pokladu piškotama a nějakým ovocem,nejlépe kompot ať je to šťavnaté,zaliju hustým podinkem ( 1l mléka a 3 podinky) a zakryje se to druhou půlkou těsta - je to mňamka!

• načítám...
15054
12.2.12 09:39
alusa11 píše:
levmah28 píše:
S piškotama a pudinkem,já dělám ,že ho rozdělím na polovinu,vyválím,dám tu půlku na plech,pokladu piškotama a nějakým ovocem,nejlépe kompot ať je to šťavnaté,zaliju hustým podinkem ( 1l mléka a 3 podinky) a zakryje se to druhou půlkou těsta - je to mňamka!

http://foto.dama.cz/foto.php?…

• načítám...
5misa6
12.2.12 09:40

Nemám puding ani piškoty :mrgreen: ale už jsem to vymyslela,udělám pizza šneky :palec:

• Upravit
9044
12.2.12 09:40
dzarunka píše:
alusa11 píše:
levmah28 píše:
http://foto.dama.cz/foto.php?…

Tý jo,tak to vypadá dooost dobre :palec: To musim taky vyzkoušet :)

• načítám...
23033
12.2.12 10:02

palacinky se spenatem a fazol. polevka

• načítám...
50186
12.2.12 10:07
levmah28 píše:

Včera jsem pekla pro návštěvu slaný závin s tvarohem a nivou a posypala jsem ho semínkama dýně a slunečnice.

• načítám...
5misa6
12.2.12 10:11
MUFICE píše:
levmah28 píše:
Včera jsem pekla pro návštěvu slaný závin s tvarohem a nivou a posypala jsem ho semínkama dýně a slunečnice.

Mňam,ale nemám nic v lednici.Akorád salám kečkup a sýr :mrgreen: zítra musím nakoupit,nebo umřeme hlady.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová