Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
sophinka
11.2.12 19:02
Eliška píše:
Buchty celkem dobrý, na to že jsem je dělala poprvý. Akorát je s tím na můj vkus moc práce (a to těsto dělala pekárna). Sophi, z kolika kil ty na ně zaděláváš?
Na večeři jdou děti k babí a přespí tam, zítra jedem na oběd k druhé babičce, takže havaj.

normal z půl kila vyjde to cca na 30 koláčků-buchet-plněných rohlíčků,atd… no a to je tak akorát na odpoledne

• Upravit
2551
11.2.12 19:06

tak zítra svíčková s houskovým knedlíkem, polévka co dům dá a kynutý koláč s borůvkami a drobenkou. Manžovi jsem právě na zítra do práce k obědu dovařila čočku na kyselo s vajíčkem a okurkou - dokoupí si párek :pankac:

• načítám...
16557
11.2.12 19:08

Můj si ohřál k večeři párky a ještě měl málo,tak si do tý vody hodil sekanou.Tak mu říkám,že sekaná se nehřeje ve vodě jako párky,ale v mikrovlnce,nebo smaží na oleji-to teda nevim jak na to přišel

• načítám...
2551
11.2.12 19:13
mahdalka píše:
Můj si ohřál k večeři párky a ještě měl málo,tak si do tý vody hodil sekanou.Tak mu říkám,že sekaná se nehřeje ve vodě jako párky,ale v mikrovlnce,nebo smaží na oleji-to teda nevim jak na to přišel

Já si teda svého času taky hřála sekanou ve vodě :think:, s horčicí a s rohlíkem byla vždy mňamozní :kytka:

• načítám...
10895
11.2.12 19:19
cimbík píše:
mahdalka píše:
Můj si ohřál k večeři párky a ještě měl málo,tak si do tý vody hodil sekanou.Tak mu říkám,že sekaná se nehřeje ve vodě jako párky,ale v mikrovlnce,nebo smaží na oleji-to teda nevim jak na to přišel
Já si teda svého času taky hřála sekanou ve vodě :think:, s horčicí a s rohlíkem byla vždy mňamozní :kytka:

No tak to je ještě dobrý, mýho přítele kolega si jednou prý hodil plátek sekaný do rychlovarný konvice a zapnul jí! Od tý doby si tam kafe ještě neuvařili :lol:

• načítám...
19692
11.2.12 19:26
Loffda píše:
cimbík píše:
mahdalka píše:
Já si teda svého času taky hřála sekanou ve vodě :think:, s horčicí a s rohlíkem byla vždy mňamozní :kytka:
No tak to je ještě dobrý, mýho přítele kolega si jednou prý hodil plátek sekaný do rychlovarný konvice a zapnul jí! Od tý doby si tam kafe ještě neuvařili :lol:
:lol: tak to uz jsem slysela neco podobneho.Jak u nas si prozmenu chlapi ohrivaly parky ve varne konvici a polivku taktez :D
  • načítám...
16557
11.2.12 19:29

Tak to bych ho asi zabila,dát mi párky nebo sekanou do rychlovarky.kam na to ty chlapy choděj?Mě to teda pobavilo a koukala jsem na něj jak blázen

• načítám...
19692
11.2.12 19:36
mahdalka píše:
Tak to bych ho asi zabila,dát mi párky nebo sekanou do rychlovarky.kam na to ty chlapy choděj?Mě to teda pobavilo a koukala jsem na něj jak blázen

No ja taky neverila vlastnim usim jak jsem to slysela,ale uverila jsem tomu az jsem to slysela z vice stran.No chlapi jsou asi schopni vseho :lol:
:lol: uz to zacinam videt i na vlastnim synovi.Vcera si strihal vlasy :zed:

• načítám...
16557
11.2.12 19:38

No je fakt,že občas žasnu,když vymyslí nějakou blbost ale tohle mě dostalo,to jsem málem spadla ze židle-mě by to asi nenapadlo

• načítám...
18682
11.2.12 20:15
sophinka píše:
Eliška píše:
Buchty celkem dobrý, na to že jsem je dělala poprvý. Akorát je s tím na můj vkus moc práce (a to těsto dělala pekárna). Sophi, z kolika kil ty na ně zaděláváš?
Na večeři jdou děti k babí a přespí tam, zítra jedem na oběd k druhé babičce, takže havaj.
normal z půl kila vyjde to cca na 30 koláčků-buchet-plněných rohlíčků,atd… no a to je tak akorát na odpoledne

Ano, mně to vyšlo na cca 32 ks, ale mám jen 4 děti a během hodiny nebylo nic… Dělám něco špatně? :mrgreen: Nebo pečeš ještě něco k tomu?

• načítám...
sophinka
11.2.12 20:20
Eliška píše:
sophinka píše:
Eliška píše:
Ano, mně to vyšlo na cca 32 ks, ale mám jen 4 děti a během hodiny nebylo nic… Dělám něco špatně? :mrgreen: Nebo pečeš ještě něco k tomu?

vyndávám až když jsou napraní obědem :pankac: totéž třeba s řízkama -prvně kotel polévky a pak řízky :) (i tak jich dnes bylo ze 2 kg prsou)

• Upravit
sophinka
11.2.12 20:21

jo a taky jsou během hoďky ,dvou snězené,ale s tím se počítá. peču každý den

• Upravit
18682
11.2.12 20:23

Jasně že po obědě a napraní byli taky. Jak jsem ty buchty dělala poprvý, tak mi přišlo, že je s tím moc práce, na to jak rychle to zmizí. To hrnkovka s jabkama byla pětkrát rychlejc a vydržela aspoň 3 hodiny.

• načítám...
sophinka
11.2.12 20:26
Eliška píše:
Jasně že po obědě a napraní byli taky. Jak jsem ty buchty dělala poprvý, tak mi přišlo, že je s tím moc práce, na to jak rychle to zmizí. To hrnkovka s jabkama byla pětkrát rychlejc a vydržela aspoň 3 hodiny.

přesně ten pocit mám taky :lol: ale někdy mám prostě na tenhle druh chuť :) jinak dělám ještě velké koláče (obvod plechu) s tvarohem a na to nadrobené rumové perníčky-je to recept babičky a je to mnamka

• Upravit
18682
11.2.12 20:26

Taky teda obdivuju, že vaříš dětem podle různých chutí. Nebo nemůžou ten salát, že jsou ještě malé? Dvě různé přílohy, na to mě teda neužije, prostě dáš si, nebo smolík.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová