Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tak zítra svíčková s houskovým knedlíkem, polévka co dům dá a kynutý koláč s borůvkami a drobenkou. Manžovi jsem právě na zítra do práce k obědu dovařila čočku na kyselo s vajíčkem a okurkou - dokoupí si párek ![]()
Můj si ohřál k večeři párky a ještě měl málo,tak si do tý vody hodil sekanou.Tak mu říkám,že sekaná se nehřeje ve vodě jako párky,ale v mikrovlnce,nebo smaží na oleji-to teda nevim jak na to přišel
mahdalka píše:
Můj si ohřál k večeři párky a ještě měl málo,tak si do tý vody hodil sekanou.Tak mu říkám,že sekaná se nehřeje ve vodě jako párky,ale v mikrovlnce,nebo smaží na oleji-to teda nevim jak na to přišel
Já si teda svého času taky hřála sekanou ve vodě
, s horčicí a s rohlíkem byla vždy mňamozní ![]()
cimbík píše:mahdalka píše:Já si teda svého času taky hřála sekanou ve vodě
Můj si ohřál k večeři párky a ještě měl málo,tak si do tý vody hodil sekanou.Tak mu říkám,že sekaná se nehřeje ve vodě jako párky,ale v mikrovlnce,nebo smaží na oleji-to teda nevim jak na to přišel, s horčicí a s rohlíkem byla vždy mňamozní
No tak to je ještě dobrý, mýho přítele kolega si jednou prý hodil plátek sekaný do rychlovarný konvice a zapnul jí! Od tý doby si tam kafe ještě neuvařili ![]()
Loffda píše:cimbík píše:No tak to je ještě dobrý, mýho přítele kolega si jednou prý hodil plátek sekaný do rychlovarný konvice a zapnul jí! Od tý doby si tam kafe ještě neuvařilimahdalka píše:Já si teda svého času taky hřála sekanou ve vodě
Můj si ohřál k večeři párky a ještě měl málo,tak si do tý vody hodil sekanou.Tak mu říkám,že sekaná se nehřeje ve vodě jako párky,ale v mikrovlnce,nebo smaží na oleji-to teda nevim jak na to přišel, s horčicí a s rohlíkem byla vždy mňamozní
Tak to bych ho asi zabila,dát mi párky nebo sekanou do rychlovarky.kam na to ty chlapy choděj?Mě to teda pobavilo a koukala jsem na něj jak blázen
mahdalka píše:
Tak to bych ho asi zabila,dát mi párky nebo sekanou do rychlovarky.kam na to ty chlapy choděj?Mě to teda pobavilo a koukala jsem na něj jak blázen
No ja taky neverila vlastnim usim jak jsem to slysela,ale uverila jsem tomu az jsem to slysela z vice stran.No chlapi jsou asi schopni vseho ![]()
uz to zacinam videt i na vlastnim synovi.Vcera si strihal vlasy ![]()
No je fakt,že občas žasnu,když vymyslí nějakou blbost ale tohle mě dostalo,to jsem málem spadla ze židle-mě by to asi nenapadlo
sophinka píše:Eliška píše:normal z půl kila vyjde to cca na 30 koláčků-buchet-plněných rohlíčků,atd… no a to je tak akorát na odpoledne
Buchty celkem dobrý, na to že jsem je dělala poprvý. Akorát je s tím na můj vkus moc práce (a to těsto dělala pekárna). Sophi, z kolika kil ty na ně zaděláváš?
Na večeři jdou děti k babí a přespí tam, zítra jedem na oběd k druhé babičce, takže havaj.
Ano, mně to vyšlo na cca 32 ks, ale mám jen 4 děti a během hodiny nebylo nic… Dělám něco špatně?
Nebo pečeš ještě něco k tomu?
Eliška píše:sophinka píše:Ano, mně to vyšlo na cca 32 ks, ale mám jen 4 děti a během hodiny nebylo nic… Dělám něco špatně?Eliška píše:normal z půl kila vyjde to cca na 30 koláčků-buchet-plněných rohlíčků,atd… no a to je tak akorát na odpoledne
Buchty celkem dobrý, na to že jsem je dělala poprvý. Akorát je s tím na můj vkus moc práce (a to těsto dělala pekárna). Sophi, z kolika kil ty na ně zaděláváš?
Na večeři jdou děti k babí a přespí tam, zítra jedem na oběd k druhé babičce, takže havaj.Nebo pečeš ještě něco k tomu?
vyndávám až když jsou napraní obědem
totéž třeba s řízkama -prvně kotel polévky a pak řízky
(i tak jich dnes bylo ze 2 kg prsou)
jo a taky jsou během hoďky ,dvou snězené,ale s tím se počítá. peču každý den
Jasně že po obědě a napraní byli taky. Jak jsem ty buchty dělala poprvý, tak mi přišlo, že je s tím moc práce, na to jak rychle to zmizí. To hrnkovka s jabkama byla pětkrát rychlejc a vydržela aspoň 3 hodiny.
Eliška píše:
Jasně že po obědě a napraní byli taky. Jak jsem ty buchty dělala poprvý, tak mi přišlo, že je s tím moc práce, na to jak rychle to zmizí. To hrnkovka s jabkama byla pětkrát rychlejc a vydržela aspoň 3 hodiny.
přesně ten pocit mám taky
ale někdy mám prostě na tenhle druh chuť
jinak dělám ještě velké koláče (obvod plechu) s tvarohem a na to nadrobené rumové perníčky-je to recept babičky a je to mnamka
Taky teda obdivuju, že vaříš dětem podle různých chutí. Nebo nemůžou ten salát, že jsou ještě malé? Dvě různé přílohy, na to mě teda neužije, prostě dáš si, nebo smolík.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
normal z půl kila vyjde to cca na 30 koláčků-buchet-plněných rohlíčků,atd… no a to je tak akorát na odpoledne