Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Zdarvím, chystám se dělat švestkové knedlíky, a nemohu se rozhodnou z jakého těsta. Zda tvarohové, bramborové či kynuté ![]()
Lussye píše:
Zdarvím, chystám se dělat švestkové knedlíky, a nemohu se rozhodnou z jakého těsta. Zda tvarohové, bramborové či kynuté
moje mamina vždycky říká,že švestkové jsou nejlepší z bramborového ![]()
Lussye píše:
Zdarvím, chystám se dělat švestkové knedlíky, a nemohu se rozhodnou z jakého těsta. Zda tvarohové, bramborové či kynuté
Doma jsem dělala ty tvarohové a v Lidlu kupuju ty v bram.těstě.
dnes dojíme květákový nákyp a zítra udělám hustou zelňačku z hlávkového zelí
manžel včera pořídil pulku prasete - hurá bude plný mrazák.
tak dnes si přál vařenou vepřovou hlavu a jazyk,já to nemusím my dojíme s malým zapečené brambory ze včerejška…
u nás budou pečená kuřecí stehna na porku a žampionech s rýží a mládě s brkaší
Cibulová omáčka
Na tuku podusím aspoň 4 cibule, nadrobno nakrájené. Udělám dohněda, kvůli barvě omáčky. Přidám cukr (2 lžičky), nechám rozpustit, zapráším moukou, míchám, a po chvíli přidám buď masový vývar (maso pak k omáčce) nebo vodu. Dám bobkový list, nové koření, sůl, pepř a vařím. Až je mouka dobře rozvařená, rozmixuji (ale nemusí se) a přikyselím, podávám s vařeným bramborem a s vajíčkem nebo masem. Jednoduché, rychlé a levné ![]()
Peču kuře, údajně podle J. Oliviera:) http://www.starfantasy.estranky.cz/…e-kure-.html
Těstovinový salát s přírodním kuř.řízkem a k večeři zbyl těs. salát
Já chci udělat buď ty buchty, nebo biskupský chlebíček se suš. ovocem, někde jsem tu na něj viděla recept, jenže jsem zapomněla kde ![]()
Poraďte nějaký jednoduchý rychlý pesto, neostrý, ale čerstvé bylinky nemám ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat