Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
18148
7.2.12 16:44

Díky, fajn, tak to je stejné, jako dělám, takže máš ověřenou polohrubou plus vaničkový, ok.

• načítám...
9887
7.2.12 16:45

Aha, dík, zelí i jabko zní dobře… A zelí zbude z boršče, bezva.

• načítám...
15054
7.2.12 16:46
Eliška píše:
Díky, fajn, tak to je stejné, jako dělám, takže máš ověřenou polohrubou plus vaničkový, ok.

mám ověřeno,těsto super,knelíky také :palec:

• načítám...
15054
7.2.12 16:48
Viking píše:
Aha, dík, zelí i jabko zní dobře… A zelí zbude z boršče, bezva.

v Prostřenu jednou dělala karpačo z řepy a někdo dělá i pomazánku...........u nás řepa jedině naložená

• načítám...
9887
7.2.12 16:57
dzarunka píše:
Viking píše:
Aha, dík, zelí i jabko zní dobře… A zelí zbude z boršče, bezva.
v Prostřenu jednou dělala karpačo z řepy a někdo dělá i pomazánku...........u nás řepa jedině naložená

Hmm, carpaccio s kozím sýrem, mňam! To by šlo! http://prozeny.blesk.cz/…ne-repy.html

• načítám...
23033
7.2.12 17:25

Viki: tak zavarit:)

• načítám...
14598
7.2.12 17:37
Monjie píše:
Mimo misu:
Nepripomina Vam to neco?:D

moc maléééééé :nevim:

• načítám...
50186
7.2.12 17:41
Eliška píše:
Sophinko, Dzarunko i Petko, moc díky.Teď jsem udělala rybičkovou pomazánku, makrela z konzervy s lučinou a je to strašně štiplavé! Čím to může být?? Skoro mi přijde, že se to nedá jíst! To vyhodím jednu lučinu a konzervu ? :evil:

Tak já jednou dělala rybí pomazánku s tvarohem místo másla a musela jsem to hodit do koše, bylo to :poblion:

• načítám...
50186
7.2.12 17:42
dzarunka píše:
Eliška píše:
V jídelně cizrna se zelím a uzeným, k večeři udělám pórkovou polévku a jablečné knedlíky z tvarohového těsta. Akorát mám problém, že jsem sehnala jen vaničkový tvaroh. Snad to nějak půjde.Sophinko, mám prosbu, neděláš si těsto na kynuté buchty v pekárně? Měla bys recept?
já dělám tvarohové knedlíky jen z tvarohu z vaničky :think:

Taky tak :palec:

• načítám...
23033
7.2.12 17:59
MUFICE píše:
Eliška píše:
Sophinko, Dzarunko i Petko, moc díky.Teď jsem udělala rybičkovou pomazánku, makrela z konzervy s lučinou a je to strašně štiplavé! Čím to může být?? Skoro mi přijde, že se to nedá jíst! To vyhodím jednu lučinu a konzervu ? :evil:
Tak já jednou dělala rybí pomazánku s tvarohem místo másla a musela jsem to hodit do koše, bylo to :poblion:

noto teda nene! ja delam tunakovou s tvarohem a cibulkou a zakapnu citronem a je to luxus:D

• načítám...
18148
7.2.12 18:42

Tu pomazánku jsem hodila psovi :oops: Ryby a tvaroh mu snad neublíží, ale to se nedalo.
Těsto z vaničkového :palec: , uvařeno je, jen jsme ještě nekoštovali.
Na zítra k véče bramboračka a špagety, musím najet na něco jednoduššího a rychlejšího, dneska večeře hodina práce.

• načítám...
3368
7.2.12 18:50

Zítra rajská bez práce, jdeme na oběd k mamce :dance:

• načítám...
14598
7.2.12 18:56

tak dneska byla jen polívka, zítra budu mít s Kačí noky se zelím a špekem a polívku uvidím a manžel bude mít čočkovku a těstoviny se přesunuly na čtvrtek.

• načítám...
23033
7.2.12 18:56

Poradte: pecu na zitra maso se zelenejma fazolka co k tomu br.kasi nebo br.noky?

• načítám...
560
7.2.12 18:58

Holky prosím,recept na dobrý chléb v domácí pekárně.A taky,aby se moc nedrobil.Nemáte některá? Dík.
Tvarohová pomazánka, jakákoliv je ble :poblion:. Nemám ráda tvaroh v syrovém stavu, ale v buchtách to je mňamka.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová