Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Monjie píše:
Poradte: pecu na zitra maso se zelenejma fazolka co k tomu br.kasi nebo br.noky?
Já bych dala noky, kdyby se mi s nima chtělo dělat.
J-a-n-k-a píše:
Tvarohová pomazánka, jakákoliv je ble. Nemám ráda tvaroh v syrovém stavu, ale v buchtách to je mňamka.
My tvarohovou pomazánku rádi, ale to bylo tou rybou, byla divná.
Eliška píše:Monjie píše:Já bych dala noky, kdyby se mi s nima chtělo dělat.
Poradte: pecu na zitra maso se zelenejma fazolka co k tomu br.kasi nebo br.noky?
ja je nedelam, kupuju:D
Ahá, tak bych je koupila a je ![]()
Knedle s jabkama zahučely. Dzarunko, ještě jednou dík.
Eliška píše:
Ahá, tak bych je koupila a je
Knedle s jabkama zahučely. Dzarunko, ještě jednou dík.
není vůbec zač
Tak a ja jsem si od tchanovcu privezla jogurtovac,v mistnim kravine koupila mleko a jejich jogurt a bude se pres noc vyrabet domaci
No jsem zvedava jak to dopadne ![]()
Monjie píše:
Udělala bych k tomu klasické brambory nebo ty americké.
Eliška píše:J-a-n-k-a píše:My tvarohovou pomazánku rádi, ale to bylo tou rybou, byla divná.
Tvarohová pomazánka, jakákoliv je ble. Nemám ráda tvaroh v syrovém stavu, ale v buchtách to je mňamka.
Že jo, taky mi to nechutná
Posledně jsem dala půl tvaroh a půl máslo a bylo to dobré.
Dnes budeme mít zapečenou směs - brambory, maso, brokolici a strouhaný sýr s troškou mléka místo smetany ![]()
Teď jsme měli dva dny rizoto se zeleninou a kuřecími stehenními řízky a česnekovou polévku. V pondělí jsem měla návštěvu a nějak neodhadla množství, tak jsme včera dojídali. Dneska bude cibulová omáčka, brambory a vejce natvrdo.
Tak vcera jsem dostala od tchyne hrnec cockove polevky,takze si s prckem dame k obedu a na vecer a zitra budu delat kvetak a brambor…cast obalim a z casti udelam mozecek.
laducha píše:
Teď jsme měli dva dny rizoto se zeleninou a kuřecími stehenními řízky a česnekovou polévku. V pondělí jsem měla návštěvu a nějak neodhadla množství, tak jsme včera dojídali. Dneska bude cibulová omáčka, brambory a vejce natvrdo.
Jak se dělá ta cibulová omáčka?? To zdí dobře.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat