Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
http://www.mimibazar.cz/recepty.php?…
dělala jsem tan druhý a to ještě jsem vynechala ten solamyl já ho nepoužívám tak jsem přidala víc sýra a srouhanky
@levandule25 dík! Koukám, že těch receptů na brok.karboše je tam víc než dost.
@levandule25 píše:
http://www.mimibazar.cz/recepty.php?…
dělala jsem tan druhý a to ještě jsem vynechala ten solamyl já ho nepoužívám tak jsem přidala víc sýra a srouhanky
koukám že tam naskočila jen hlavní stránka. No uvařím brokolici do měkka nechám okapat pak rozmačkám , nastrouhám sýr 15 dkg , sůl, pepř, vejce, strouhanka aby to mělo konzistenci jako karbanátky obalím ve strouhance a smažím.
@levmah28 píše:
Zítra mi končíjá nekojím,tak proto.Ale malý je nějaký divný,prostě včera od rána od 6ho do 21hod nespal ani hoďku.Vypadal jak číňan,oči měl napuchle červené,nešlo ho uspat.Tak jsem nestíhala.
copak že nekojíš? nepodařilo se? Nebo jsi nechtěla nebo nemohla?
Holky,mate nekdo zkusenost s delanim dortu pro diabetika??
Ja vim,ze existuji nejake nahrazky cukru,ale vubec se v tom nevyznam
![]()
dnes jsme vyzkoušeli hospodu od naproti a super
(dělají tři hotovky k obědu) kuchař mě zval do kuchyně,že nepoužívají žádná ochucovadla,jen bylinky. Za 85 kč za jídlo no neber to ![]()
@sophinka píše:
dnes jsme vyzkoušeli hospodu od naproti a super(dělají tři hotovky k obědu) kuchař mě zval do kuchyně,že nepoužívají žádná ochucovadla,jen bylinky. Za 85 kč za jídlo no neber to
@Marau píše:
Marau: spatne polozena otazka:) ![]()
@Monjie píše:kde naproti? jako nad zastavkou? nebo vedle toho hotelu?:D a varej dobre?:)
od nás směrem ke kostelu (jmenují se u kostela) a budou mít i ve dvoře zahrádku s pískovištěm . Jídlo super ,jsou plní elánu (před měsícem otvírali)
@sophinka píše:
od nás směrem ke kostelu (jmenují se u kostela) a budou mít i ve dvoře zahrádku s pískovištěm . Jídlo super ,jsou plní elánu (před měsícem otvírali)
Hlavne aby jim ten elan vydrzel:))) a diky za tip:)
@Monjie píše:
Hlavne aby jim ten elan vydrzel:))) a diky za tip:)
doufám,že vydrží
za tip neděkuj budu ráda .když jim tam začnou chodit lidi a budou fungovat ![]()
@Marau píše:
tahle otazka:D
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat