Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
jinak já dnes delam palacinky pro maleho a my mame roladku od vcera plnena nivou a sunkou ![]()
@Monjie píše:
jak nesmim?
hermelín není mezi „doporučenými“ jídly v těhotenství..... bych toho idiot, co vymyslel doporučená jídla poslala někam… ![]()
@Marau píše:
hermelín není mezi „doporučenými“ jídly v těhotenství..... bych toho idiot, co vymyslel doporučená jídla poslala někam…
chacha:D a co ze to vlastne jeste vechno nemuzeme papat?
@hubička píše:
holky, jakou mám dneska udělat pomazánku?
Já udělala nakonec jarní salát..okurka,paprika,rajce,sunkovy salam,syr, vajicka, jedna pytlickova majoneza…moc dobre ![]()
a ja jdu na vajickovou taky a prekonala jsem se, upekla jsem mramorovou babovku, Gitce na zitra strouchany brambory s kur.steakem a okurkovy salat, dedkovi vajickovou pomazanku a hovezi polivku ![]()
@Monjie píše:
a ja jdu na vajickovou taky a prekonala jsem se, upekla jsem mramorovou babovku, Gitce na zitra strouchany brambory s kur.steakem a okurkovy salat, dedkovi vajickovou pomazanku a hovezi polivku
to se gitka bude mít
minule jak měla ten řízek ,tak jí děti těžce záviděli se svou omáčkou a rýží ![]()
na oběd sekaná s br. kaší
večeře vajíčková pomazánka
a zítra mamka vaří guláš z laně (tak jsme se pozvali) a prcek dušenou mrkvičku
Holky tak co vaříte dnes?Já jsem v koncích:DPotřebuju nějakej předepsanej jídelníček,to vymíšlení jídla mě jednou zabyje:(
@lilaa22 https://www.facebook.com/…361101479062
Mrkni sem kočko, píšu takové meníčko
jinak já mám kulajdu od včera a k tomu noky se sýrovou omáčkou a slaninou..alla carbonara ![]()
@Monjie píše:
To nevim, do buchet?
Já budu dělat Míša řez, dole pečený korpus pak tvaroh a na to nastrouhám ty vajíčka a zajíce A taky ještě domácí horkou čokoládu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat