Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky, děláte někdy vývar z prasečí hlavy?Sestra si ho dělala, a říkala, že po něm měla hodně mlíka!!!
@hubička píše:
Holky, děláte někdy vývar z prasečí hlavy?Sestra si ho dělala, a říkala, že po něm měla hodně mlíka!!!
Hm, to je dobrý
Ale každopádně lepší než ten vývar je ten ovar, děláme každou zabíjačku.
Já to právě nejím, ani nevím, jak bych to uvařila..ale kdyby to fungovalo a šlo mně kojení tak proč ne ![]()
@hubička píše:
Já to právě nejím, ani nevím, jak bych to uvařila..ale kdyby to fungovalo a šlo mně kojení tak proč ne
Zkusit to určitě můžeš, když nic jiného, tak si pochutnáte. Osobně tomu moc nevěřím. Uvidíš. Hlavu uvař normálně v osolené vodě. Můžeš přidat kuličky nového koření, pepře a cibuli a kořenovou zeleninu. Vývar po schlazení ztuhne do rosolu a je určitě chuťově dobrý.
@levandule25 píše:
Dnes žemlovku s jablky
Na žemlovku mám úplně příšernou chuť. Tu můžu jíst třikrát denně třeba celý týden a nepřejí se mi. Klidně i studenou. Miluju žemlovku ![]()
@Paoloska tak té jsem nikdy nepřišla na chuť…:-) ale dobrou chuť!!!
@hubička manžel bohužel také ne a tak toho božské a rychlé jídlo peču jen občas a pak se v něm týden vyžívám.
@Paoloska proto mně nevadí vařit víc jídel
naštěstí moje polovička jí to samé co já a naopak tak nemáme problém.Navíc jsem stejně celý den sama doma, tak proč si nejíst na co mám chuť hlavně já že
Někdy si i zajdu sama na oběd do restaurace a bužíruju si ![]()
@hubička píše:
To je preci hovadina:D
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat