Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9044
7.4.12 12:00

Dneska karbanatky s kvetakem a k tomu br.kasi

• načítám...
6653
7.4.12 12:01

Gulášek s houskovým knedlíkem, zítra halušky s brynzou a slaninkou

• načítám...
861
7.4.12 14:01

Krůtí řízky s bramborovou kaší, okurkuvý salát a upekla jsem velikonoční nádivku

• načítám...
PetkaK
7.4.12 15:04

Dneska čočka s párkem (dítě s vajíčkem).

A udělala jsem tvarohový dort ve tvaru beránka, tak jsem zvědavá. Jen se mi opět nějak srazila kombinace želatina a mástlo :cert: , takže má beránek neštovice.

• Upravit
3368
7.4.12 15:12

králík na paprice s těstovinami, dojídá se velikonoční nádivka, v troubě se peče buchta orgasmus - jsem na ní zvědavá, dělám jí prvně

• načítám...
734
7.4.12 15:18

Broko-pórko-špenáto polévka, karbanátky z hovězího a zeleniny + vařené brambory, zeleninový salát a dělala jsem nealko Mojito.. do tohodle počasí celkem bodlo :)
A @makapi , buchtu orgasmus jsem jednou dělala taky, a na to, že já tydle „mokrý buchty“ můžu, tak nic moc :roll: Přitom se povedla, řekla bych.. no, tak ať vám chutná ;) (třeba máš trošku jiný recept) :mavam:

• načítám...
936
7.4.12 15:29

Dneska pstruh na másle + brambory ve slupce, zítra čerstvé špagety s rajčatama a mozzarellou ;)

• načítám...
936
7.4.12 15:39
@alien21 píše:
@cimbík U nás se na Velikonoce dělá svítek: 5 rohlíků nakrájet na plátky, polít mlékem dle potřeby, přidat pokrájené uzené nebo slaninu, 4 - 5 žloutků, pepř, sůl, majoránku a hóóódně bylinek - pažitka, petrželka, mladé kopřivy. Pak zamíchat, pohňácat a nakonec přidat sníh ze 4 - 5 vajec, lehce promíchat a upéct v pekáčku vysypaném strouhankou - milujeme to!

Mňam, mňam, to bych si teda dala … Ale v dnešní době se to s těma vajíčkama docela prodraží, né? :mrgreen:

• načítám...
1101
7.4.12 16:33

Dnes moravský vrabec, červené zelí a domácí br. knedlík. Upekla jsem beránka. Zítra oběsd u tchýně br. salát a řízky. A zítra udělám ještě jednoho beránka. Mazance letos nedělám protože ho nikdo nechce. Všichni chtějí beránka :lol:

• načítám...
marra
7.4.12 16:47

Taak dneska,řízky a bramborova kase,mrkvovej salat.dezertik:kremrole domácí :jazyk: zitraneco light :lol:

• Upravit
2326
7.4.12 17:46

Tak dneska horečky a angina - takže vaření bylo na manželovi a poradil si - udělal výborný makarony s tuňákem, zbydou i na večeři.

• načítám...
lusis
7.4.12 18:26

dneska zelňačka a zítra br.salát,řízek a okurkový salát.

• Upravit
9887
7.4.12 19:34

Francouzská minikuřátka - ááá, dobrota. Plus jarní nádivka a brambory s řeřichou.

• načítám...
9223
7.4.12 20:14

mlíkačka a špagety

• načítám...
2551
7.4.12 20:38
@Milli_Š píše:
Mňam, mňam, to bych si teda dala … Ale v dnešní době se to s těma vajíčkama docela prodraží, né? :mrgreen:

Bylo to výborný, no a naštěstí vajíčka máme domácí, takže pohoda :dance:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová