Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
a ještě asi nějakou pomazánku,nemáte nějakou ozkoušenou?
já dělám pořád křenovou a česnekovo-sýrovou,máme rádi ostré,ale už jsem jich přejedená,a přítel skoro nic nejí,řízky,vinnou ani rybu takže je to mazec furt něco vymejšlet.
Příspěvek upraven 05.04.12 v 13:23
Dneska máme čočkovou polívku a těstoviny s masovou směsí.
Velikonoce neslavíme, takže budu vařit jako v každý jiný den.
Tak já dneska dostala dárek od manžílka kuchařku Petra Havlíčka, tak byla čočka na kyselo a párek (v receptu je vajíčko
), kuchařka je zajímavá, hodně věcí dělám už teď a něco určitě ráda vyzkouším, třeba bábovku z celozrnné mouky
My dnes dojíme boloňské špagety s parmezánem ![]()
V sobotu budeme mít velikonoční nádivku a beránka. V neděli odlítáme do zahraničí, tak to letos slavit moc nebudeme.
Holky, prosím Vás, hoďte sem nějaký ozkoušený nádivky - u nás se to nějak nedělalo
a manža by na Velikonoce rád tradiční nádivku ![]()
dnes jelítka a jitrničky s bramborem
zítra nejspíš kuřátko s rýži
@cimbík U nás se na Velikonoce dělá svítek: 5 rohlíků nakrájet na plátky, polít mlékem dle potřeby, přidat pokrájené uzené nebo slaninu, 4 - 5 žloutků, pepř, sůl, majoránku a hóóódně bylinek - pažitka, petrželka, mladé kopřivy. Pak zamíchat, pohňácat a nakonec přidat sníh ze 4 - 5 vajec, lehce promíchat a upéct v pekáčku vysypaném strouhankou - milujeme to!
@alien21 píše:
@cimbík U nás se na Velikonoce dělá svítek: 5 rohlíků nakrájet na plátky, polít mlékem dle potřeby, přidat pokrájené uzené nebo slaninu, 4 - 5 žloutků, pepř, sůl, majoránku a hóóódně bylinek - pažitka, petrželka, mladé kopřivy. Pak zamíchat, pohňácat a nakonec přidat sníh ze 4 - 5 vajec, lehce promíchat a upéct v pekáčku vysypaném strouhankou - milujeme to!
hm to může být fak dobré,to zkusím ![]()
@levandule25 píše:
Dnes langoše na manželovo prání.
Mnam,mam v lednicce drozdi,ze by zitra
, dnes fazolovy gulas pro me a deti rybicku pecenou s bramborem ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dneska špenátové placičky.Já udělám taky řízky,vinnou klobásu,salát,upeču velikonoční věnec a beránka mám objednaného z pekárny