Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@lusis píše:
a ještě asi nějakou pomazánku,nemáte nějakou ozkoušenou?já dělám pořád křenovou a česnekovo-sýrovou,máme rádi ostré,ale už jsem jich přejedená,a přítel skoro nic nejí,řízky,vinnou ani rybu takže je to mazec furt něco vymejšlet.Příspěvek upraven 05.04.12 v 13:23
tady byla nekde diskuze na tema pomazanky:D
Hovězí vývar a zemlbába.
DOTAZ - Mám tuto formu na beránka http://www.zbozi.cz/?… a chtěla bych ale udělat do toho takový nějaký dort, něco ve smyslu piškoty/ovoce/tvaroh nebo zakysané smetana - ale zároveň aby to bylo dost tuhé, aby to šlo třeba i postavit
- když se nepovede tak se nepovede, ale potřebvoala bych nějaký dobrý recept na tuhou směs
- já osobně nějaký mám, ale to vím že skoro teče a moc nedrží, tak to nechci riskova.t
Občas dělám drcenou tresku ala losos, plus strouhaný sýr a majonéza. Rychlé ale slanější.
@Klementýnka píše:
Oběd: krůtí maso po indicku, cuketa s hlívou, dýňová kaše, rýže.
jak děláš tu cuketu s hlívou? to máš jako přílohu? to by určitě mohlo být i hlavní jídlo. Zní to dobře, oboje máme rádi a spojit mě to vůbec nanapadlo
jinak dnes špenátová polévka a zbytky ze včerejška
Vepřové řízky s bramborem a okurkový salát.
Zítra chci dělat kuskus.
Jo a na večeři pro chlapa con carne.
hubicko drzime, ale nejime maso , Hladovet bych fakt nedala. Takze mame nakonec tortelinny se smetanovou omackou a k veceri udelam syrovy spizy s opecenym toustem a brusinkama. Zejtra do Vzkriseni taky neco nemasoveho:)
hm jak se dělá sýrový špíz?mnam..sýry můžu ve velkém..hlavně smažák teďka ![]()
Dnes kroupy se zelím podle Babici a zítra vyzkouším tu cizrnovou polívku co tu je na netu pod emiminem ![]()
My dnes budeme péct velikon. nádivku a beránka. A přemýšlím co uvařit, aby to zbylo i na zítra ![]()
Mfi,jakpak s tím štráchy - uvař pár pytlíků rýže,do toho 2 plechovky tuňáka v oleji a od bonduell tu plechovku zeleniny.Za chvíli máš aspoň na dva dny rizoto ![]()
@mahdalka píše:¨
Mfi,jakpak s tím štráchy - uvař pár pytlíků rýže,do toho 2 plechovky tuňáka v oleji a od bonduell tu plechovku zeleniny.Za chvíli máš aspoň na dva dny rizoto
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat