Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
my dnes br.kase kur.řizek hraskova pol.mixna delala jsem poprve a muze byt
zitra obed u babicky a veca ten ritzek
No, tak jsem nakonec upekla vepř.kýtu a kuřecí stehna a k tomu špenát a knedlík. Od zítřka pár dnů nevařím, odlétáme do zahraničí, tak za nás budou vařit restaurace ![]()
V troubě je kačena a přidám ještě 2 kuřecí stehna - chci to na 2 dny a je nás tu moc. Červené zelí na sporáku od večera a domácí houskové nekynuté knedlíky.
Tak dneska smazeny hermelin a hranolky(prcek br.kasi a karbanatek)
Tak mi dnes měli mít pečené kuře s bramborem a nádivkou, jenže manžel místo kuřete vyndal slepici, takže jsem musela improvizovat a v 10h jsem dala vařit zmrzlé uzené, což bylo nakonec k té nádivce ještě lepší.
vídeňské párky s čočokovou kaší z červené čočky a pórkovou polévku, zítra bude rizotko s kuřecím masem ![]()
@AdelQa píše:
Broko-pórko-špenáto polévka, karbanátky z hovězího a zeleniny + vařené brambory, zeleninový salát a dělala jsem nealko Mojito.. do tohodle počasí celkem bodlo
A @makapi , buchtu orgasmus jsem jednou dělala taky, a na to, že já tydle „mokrý buchty“ můžu, tak nic mocPřitom se povedla, řekla bych.. no, tak ať vám chutná
(třeba máš trošku jiný recept)
Všem moc chutnala (místo oříšků byly nasekaný mandle), ale osobně bych místo pomazánkového másla dala tvaroh
Ovšem název měl snad největší úspěch, hlavně u chlapů a puberťáků! ![]()
Tak dneska jsme s návštěvou šli do restaurace, a jak jsem zjistila, zítra s druhou návštěvou to nebude lehké - restauračky u nás mají zavřeno
- ach jo.
V mražáku lautr nic, to abychom hned v 7h naklusali do obchodu a něco koupili a začali vyvařovat. ![]()
zeleninová polévka, dukátové buchtičky s krémem , vafle,rizoto , guláš.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat