Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Aha,tak to zas moc nemusim já.Tak si do rizota oberte maso z kuřete.nebo kamarádka do něj dává vepřovou konzervu
@mahdalka píše:
Aha,tak to zas moc nemusim já.Tak si do rizota oberte maso z kuřete.nebo kamarádka do něj dává vepřovou konzervu
To kuřecí tam taky dávám, ale rizoto vařím v případě nouze
No, mrknu do mrazáku co máme za maso a podle toho se rozhodnu.
Dneska to jistí nudle od číňanů, zítra udělám volské oko se špenátem a bramborama, v neděli bude kačka se zelím a bramborovým knedlíkem a na velikonoční pondělí udělám kuřecí řízek a bramborovej salát ![]()
Dneska byly těstoviny s brokolicí a sýrovou omáčkou. Zítra jdeme na oběd ke tchýni a v neděli k mojí mamce.
No, tak dneska jsme měli k obědu nádivku a zítra upeču kuřecí stehna a k tomu uvařím brambory a nějaký zel.salát ![]()
Dnes omeleta s hráškem a okurkový salát s koprem. Mimino začíná zabírat místo a zvládám jen malé porce lehčích jídel… To jsem zvědavá, co budu jíst za tři měsíce.
@levmah28 píše:
Dnes slíbene con carne.
Nedala by jsi recept, prosím ![]()
masový vývar se spoustou zeleniny a jíškou, sekaná s bramborem a jarní cibulkou ,perník.
Ahoj,dost často se tady inspiruju a tak si říkám,že bych se mohla taky přidat ![]()
Taaakže : dneska plněné bramborové knedlíky a zelí a na oba svátky řízky a bramborový salát ![]()
jsme u mamky-hovězí vývar,rajská omáčka s nočky a včera jsme upekly cheescake,už se chladí,tak jsem zvědavá ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat