Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jelikož je „Zelený čtvrtek“, tak u nás bude špenát z kopřiv, bramborové knedlíky a vepřové výpečky.
vykoštěný kapr na na přírodno,šťouchaný brambor.
Včera jen zeleninová polévka,opět přidaná quinoa,nějak jsme si ji oblíbili ![]()
Tehotny maj na Velky patek vyjimku.
Krapera: a diky za upozorneni, udelam na veceri spenatovou polevku.
Tak u nás včera vařené hovězí s bramborem a dušené kedlubny a ještě jsem upekla povidlový perník s jablky a čokopolevou, dnes rajská s masovými kuličkami a asi rýže.
Tak dneska s prckem dojime kvetakovy mozecek a brambory.Udelam k tomu jeste okurkovy salat.
Zitra nevarim,frcim do prace a o vikendu bude svickova.
Čekám na tchýni s kastrůlkama, ta nikdy nezklame ![]()
A veze nádivku, beránka a mazanec, já se mám.
@andreama
To bych nechtěla od té mé ani za nic. Ještě za rok by všude vyprávěla, že nám vaří, že se mám a jak nám to od ní chutnalo
Máš-li nezištnou tchyni, tak se ti nedivim, že jsi ráda.
No v tom mám opravdu štěstí. Jinak včera byla smetanová klobása, brambory a dubový salát.V tomhle období už zelenina začíná vypadat jako zelenina, takže se vrhnu na saláty.
@andreama píše: Čekám na tchýni s kastrůlkama, ta nikdy nezklame
A veze nádivku, beránka a mazanec, já se mám.
to je servis, ja bych se asi nikdy nedockala, teda
Dnes se dojí franc. brambory. Na velikonoce udělám bramborový salát a řízky, upeču beránka a dál nevím budu tu hledat inspiraci ![]()
@Krapera píše:
Jelikož je „Zelený čtvrtek“, tak u nás bude špenát z kopřiv, bramborové knedlíky a vepřové výpečky.
Špenát byl nedávno tak to vidím na dušenou kapustu - ta je taky zelená…
https://www.facebook.com/…361101479062
Holky, mrkněte někdy na tyto stránky, přidejte recept, nebo inspiraci, co uvařit.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat