Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Paoloska píše:
Taky mám dvě z akce v lednici a nějak nevím, co z nich, aby to manžel s chutí zbaštil. On tak jedině obalovanou smaženou a to mi příjde škoda dobré zeleniny.
mýmu chlapovi chutná brokolicová pomazánka
@makapi píše:
brokolicová polévka a zítra zapečená brokolice - přítel nakupoval brokolici v akce, tak jí asi budem jíst celý týden
Tak jí strč do mrazáku, at jí nejíte týden ![]()
@dzarunka píše:
mýmu chlapovi chutná brokolicová pomazánka
Je v ní maso??? Hoď sem recept. Dík.
Po dlouhé době zase na netu ![]()
Ve čtvrtek jsme měli zapečené těstoviny s kuřecím masem, brokolicí, šunkou (od maminky), v pátek gulášovka (od maminky), sobota oběd vařila restaurace, pak doma dortíky, chlebíčky atd. (u tchánů), neděle znojemská s těstovinami (od tchýně).
Dnes jsem vařila sýrovou omáčku s kuřecím masem a těstovinama, malé zůstalo i na zítra, mou porci co zůstala na zítra sní určitě manžel na večeři ![]()
@Paoloska píše:
Je v ní maso??? Hoď sem recept. Dík.
já ani recept nemám,prostě povařím brokolici,rozmačkám vidličkou a zamíchám do toho co je doma-jogurt,tvaroh,tavený sýr,majolka,zakysaná smetana,máslo-prostě něco z toho nakombinuji a ještě nastrouhám cibuli a chlap si někdy do toho strouhne salám,vejce,pak sůl,pepř,třeba i hořčice
@MUFICE píše:
Tak jí strč do mrazáku, at jí nejíte týden
mrazák už mám plný brokolice z minulé akce! ![]()
@dzarunka píše:
já ani recept nemám,prostě povařím brokolici,rozmačkám vidličkou a zamíchám do toho co je doma-jogurt,tvaroh,tavený sýr,majolka,zakysaná smetana,máslo-prostě něco z toho nakombinuji a ještě nastrouhám cibuli a chlap si někdy do toho strouhne salám,vejce,pak sůl,pepř,třeba i hořčice
to zní dobře
tyhle „codůmdal“ jsou nejlepší ![]()
A me se nic nechce
.Mam tam mlete maso, tak nevim co z nej uplacam, ![]()
předevčírem: zeleninová polévka s quinnou,kuřecí stehenní řízky s brkaší
včera: placičky ze zbylé brkaše s osmaženou jarní cibulkou a slaninou,bylo to vynikající
a odpoledne jsem upekla perník s ořechy.
a dnes gratinované brambory s brokolicí,slaninou a sýrovým bešamelem
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat