Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
peceny losos, zemiakova kasa, rukolovy salat a zo vcera cuketova polievka s medvedim cesnakom
Dnes květákové placičky, brambory, ledový salát. O víkendu byla klasika, vepřo knedlo zelo a včera ze zbytků babiččiny kastrůlek a k večeři langoše.
dnes kuřecí vývar a br kaše s rybíma prstama a pikantníma kuřecíma stehýnkama ![]()
Včera kuře s nudlemi a ztraceným vejcem dle http://www.labuznik.com/…ikomi-udoni/.
Dnes večer to vidím na něco jednoduchého - salátek, dobrý sýr, šunka, dresink, bageta ![]()
@Monjie píše:
A me se nic nechce.Mam tam mlete maso, tak nevim co z nej uplacam,
sekačku, karboše, boloňské špagety nebo chilli con carne ![]()
@makapi píše:
mrazák už mám plný brokolice z minulé akce!
No, to jste brokolicové království ![]()
Dneska dojím noky se špenátem a kuřecím masem. Večer máme oslavu, tak připravím nějaké chlebíčky a v lednici se mi chladí domácí cheesecake ![]()
Holky, poraďte, nemám maso, zeleninu jen cibule, česnek, mrkev a jinak mám snad všechny zákl. suroviny (mléko, vejce, šlehačka, rýže, těstoviny, mouka…). Co mám chlapům večer uvařit, aby si to mohli zítra ohřát? Od rána si lámu hlavu. Dík za tipy.
@Paoloska píše:
Holky, poraďte, nemám maso, zeleninu jen cibule, česnek, mrkev a jinak mám snad všechny zákl. suroviny (mléko, vejce, šlehačka, rýže, těstoviny, mouka…). Co mám chlapům večer uvařit, aby si to mohli zítra ohřát? Od rána si lámu hlavu. Dík za tipy.
polévku či cibulovou omáčku
včera, dnes a zítra kuřecí vývar s domácími nudlemi, pečené kuřecí stehno na zelenině a rýže…
@Paoloska píše:
Možná bych jim zapekla v troubě těstoviny se smetanou, vejcem a česnekem. Škoda, že nemáš nějakou zeleninu, tohle je bývá dobrota.
Dnes se nevařilo a zítra děti oběd ve školce a já uvařím čočku na kyselo s vajíčkem
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat