Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1452
13.4.12 18:12

@NikysekR děkuji moc, myslíš, že se mně to podaří???bojím bojím…a na to třebas marmošku, ten rybíz a tu zakys.smetanu?

• načítám...
14598
13.4.12 18:29
@Monjie píše:
Spatne polozena otazka:D

Opakuješ se :mrgreen:

Jako u tebe chápu a doporučila bych to, co jsem udělala já. Spojila jsem se s dr. z novorozeneckého a probrala s ní, jestli vůbec budu moct kojit a za jakých podmínek…tam se pak aktuálně dovíš… :hug:

• načítám...
5misa6
13.4.12 19:04
@Marau píše:
Opakuješ se :mrgreen:Jako u tebe chápu a doporučila bych to, co jsem udělala já. Spojila jsem se s dr. z novorozeneckého a probrala s ní, jestli vůbec budu moct kojit a za jakých podmínek…tam se pak aktuálně dovíš… :hug:

A co se děje? Moni nemůže koji? :nevim:

• Upravit
10631
13.4.12 19:28
@hubička píše:
@NikysekR děkuji moc, myslíš, že se mně to podaří???bojím bojím…a na to třebas marmošku, ten rybíz a tu zakys.smetanu?

Jo, to se ti určitě podaří, na to se nedán nic moc pokazit :) a tu marmošku tam dej, rybíz i tu smetanu, to bude mňamka :palec:

• načítám...
14598
13.4.12 19:30
@levmah28 píše:
A co se děje? Moni nemůže koji? :nevim:

Pokud bude chtít, sama ti napíše. Pokud bude vše OK, kojení nic nebrání. :hug:

• načítám...
1452
13.4.12 19:32

@NikysekR tak já to zkusím, mám na to chuť..jen to nechci kyselý…tak snad ještě cukřík přidám.

• načítám...
10631
13.4.12 19:37
@hubička píše:
@NikysekR tak já to zkusím, mám na to chuť..jen to nechci kyselý…tak snad ještě cukřík přidám.

Však to pocukruj nakonec na povrchu nebo ho vmíchej do té smatánky, to je na tobě ;) ten piškot je sladký dost, tak to nemusíš přehánět.
Teď mě ještě napadlo, že pokud budeš dělat zákusek s rybízem, tak můžeš do těsta místo mléka dát skleničku malinové limonády, nebo nějaké jiné ovocné. Já to tak někdy taky dělám, ten piškot je takovej ovocnější a pokud dáš malinovku tak bude růžovej. Tak ať se dílo podaří :palec:

• načítám...
1452
13.4.12 19:43

@NikysekR díky..já zase minulý týden ochutnala takový ten rychlý dort..piškoty, zak.smetana…a do ní byla přidána šťáva z limet..neskutečně dobrý!!

• načítám...
10631
13.4.12 20:09
@hubička píše:
@NikysekR díky..já zase minulý týden ochutnala takový ten rychlý dort..piškoty, zak.smetana…a do ní byla přidána šťáva z limet..neskutečně dobrý!!

Jo, to věřím, tyto dortíky jsou moc dobré, někdy nělám takový dvoubarevný s ovocem a máslovým nepečeným korpusem. Náplň dělám z kefíru, jogurtu, smetany a želatiny. Je to mňamí a navíc krásně vypadá.. :mrgreen:

• načítám...
5misa6
13.4.12 20:16
@Marau píše:
Pokud bude chtít, sama ti napíše. Pokud bude vše OK, kojení nic nebrání. :hug:

Já jsem nevěděla.Teď jsem tady za zvědavce :-(

• Upravit
1452
13.4.12 20:40

@NikysekR čím lehčeji to zní, tím mně to přijde složitější :-DDD přidej recept na https://www.facebook.com/…361101479062

• načítám...
14598
13.4.12 20:50

@levmah28 zvědavé jsme všechny… :mrgreen:
Snad se nebude zlobit, trošku si naběhla otázkami a rekcemi, ale je to její soukromí :hug: ;)

• načítám...
20656
13.4.12 22:04

dnes v restauraci vynikající rizoto :palec:
zítra zeleninový vývar a řízky s bramborem, mrkvový salát

• načítám...
14598
13.4.12 22:42

já dělala dnes vepřové na kmíně s rýží… ani nevím , jak mě to napadlo… lae sakra to všem chutnalo.
Zítra to mám s manželem ještě na oběd… holky nejspu doma.

• načítám...
23033
14.4.12 08:10

OMFG:D mam si vyvesit transparent, nebo co?!:DD a navic, nerozebirejte to v chlivecku o vareni, pls.A vsem je do toho velky ovno:D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová