Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Monjie píše:
sophi: jeste rijen a listopad:D to musite vykrejt![]()
myslím ,že počkám na vnoučata
budou se muset trefit do těch správnejch měsíců ![]()
Sophi to je dílo
, my to máme naskládaný od ledna do dubna, pak už je to poho. Leden narozeniny já, únor svátek Veru, březen narozeniny Veru, duben narozky Terinka a manžel, květen svátek manžel a pak až v říjnu svátek Terinka a já.
Moji rodiče mají oba narozky v červenci a svátek v září. No a tchánovci jsou v prosinci dva dny před Vánocema ![]()
@cimbík píše:
Sophi to je dílo, my to máme naskládaný od ledna do dubna, pak už je to poho. Leden narozeniny já, únor svátek Veru, březen narozeniny Veru, duben narozky Terinka a manžel, květen svátek manžel a pak až v říjnu svátek Terinka a já.
Moji rodiče mají oba narozky v červenci a svátek v září. No a tchánovci jsou v prosinci dva dny před Vánocema
koukám ,že leden až duben se rodilo o sto šest
holt letní měsíce jsou dlouhé ![]()
@sophinka píše:
koukám ,že leden až duben se rodilo o sto šestholt letní měsíce jsou dlouhé
manžel chtěl aby se první dítko narodilo v dubnu - Terezka, to druhé jsme taky na duben aby mezi nimy byly tak ty dva roky a manžel měl strach, tak jsme se začali snažit o měsíc dřív - tak jsem taky o měsíc dřív porodila ![]()
@cimbík píše:
manžel chtěl aby se první dítko narodilo v dubnu - Terezka, to druhé jsme taky na duben aby mezi nimy byly tak ty dva roky a manžel měl strach, tak jsme se začali snažit o měsíc dřív - tak jsem taky o měsíc dřív porodila
kuřecí polévka, játra na smetaně se žampiony a k tomu bud knedla nebo rýže.
vepřový guláš,br knedlíky,těstoviny
tvarohové knedlíky s jahodovou marmeládou,sypané strouhankou a perníkem
Vepřové řízky s brkaší a okurkou a ještě musím vymyslet něco sladkého, páč vdolečky z kila mouky zmizely už včera!!!
zdravím
nemáte nějaký osvědčený dobrý recept na buchtu ale bez vajíček, nějak sem opomněla je koupit ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat