Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
23033
14.4.12 20:55

sophi: jeste rijen a listopad:D to musite vykrejt :oops: :lol:

• načítám...
sophinka
14.4.12 20:57
@Monjie píše:
sophi: jeste rijen a listopad:D to musite vykrejt :oops: :lol:

myslím ,že počkám na vnoučata :mrgreen: :pankac: budou se muset trefit do těch správnejch měsíců :lol:

• Upravit
2551
14.4.12 21:00

Sophi to je dílo :mrgreen: , my to máme naskládaný od ledna do dubna, pak už je to poho. Leden narozeniny já, únor svátek Veru, březen narozeniny Veru, duben narozky Terinka a manžel, květen svátek manžel a pak až v říjnu svátek Terinka a já.
Moji rodiče mají oba narozky v červenci a svátek v září. No a tchánovci jsou v prosinci dva dny před Vánocema :zed:

• načítám...
sophinka
14.4.12 21:05
@cimbík píše:
Sophi to je dílo :mrgreen: , my to máme naskládaný od ledna do dubna, pak už je to poho. Leden narozeniny já, únor svátek Veru, březen narozeniny Veru, duben narozky Terinka a manžel, květen svátek manžel a pak až v říjnu svátek Terinka a já.
Moji rodiče mají oba narozky v červenci a svátek v září. No a tchánovci jsou v prosinci dva dny před Vánocema :zed:

koukám ,že leden až duben se rodilo o sto šest :lol: holt letní měsíce jsou dlouhé :lol:

• Upravit
2551
14.4.12 21:08
@sophinka píše:
koukám ,že leden až duben se rodilo o sto šest :lol: holt letní měsíce jsou dlouhé :lol:

manžel chtěl aby se první dítko narodilo v dubnu - Terezka, to druhé jsme taky na duben aby mezi nimy byly tak ty dva roky a manžel měl strach, tak jsme se začali snažit o měsíc dřív - tak jsem taky o měsíc dřív porodila :mrgreen:

• načítám...
23033
14.4.12 21:12
@cimbík píše:
manžel chtěl aby se první dítko narodilo v dubnu - Terezka, to druhé jsme taky na duben aby mezi nimy byly tak ty dva roky a manžel měl strach, tak jsme se začali snažit o měsíc dřív - tak jsem taky o měsíc dřív porodila :mrgreen:
:lol: :palec:
  • načítám...
10631
15.4.12 08:08
@hubička píše:
@NikysekR Tak už se buchta tuhne v lednici, jsem zvědavá na výsledek..večír :-) ten piškot se povedl super!!!

No vidíš to, tak už ho můžeš péct pořád :potlesk:

• načítám...
23033
15.4.12 08:23

tak dneska jdeme na oslavu tak si dame neco dobryho

• načítám...
sophinka
15.4.12 09:21

pečené kuře,brkaše,zeleninová zahuštěná polévka a tvarohová buchta

• Upravit
3126
15.4.12 09:35

kuřecí polévka, játra na smetaně se žampiony a k tomu bud knedla nebo rýže.

• načítám...
50155
15.4.12 09:36

Losos na bylin.másle, šťouchané brambory a okurkový salát.

• načítám...
5misa6
15.4.12 09:50

Dneska pečeňáky a kuřecí steak.

• Upravit
15054
15.4.12 09:53

vepřový guláš,br knedlíky,těstoviny
tvarohové knedlíky s jahodovou marmeládou,sypané strouhankou a perníkem

• načítám...
2326
15.4.12 11:11

Vepřové řízky s brkaší a okurkou a ještě musím vymyslet něco sladkého, páč vdolečky z kila mouky zmizely už včera!!!

• načítám...
3126
15.4.12 12:12

zdravím :mavam: nemáte nějaký osvědčený dobrý recept na buchtu ale bez vajíček, nějak sem opomněla je koupit :oops:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová