Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@levandule25 píše:
Já nevím jak se jmenuje přesně, máma jí nazývala takhle podle poměru mouky, cukru a oleje.
Tak pošli receptík, bude to rychlá buchta a takové jsou NEJ ![]()
@cimbík píše:
co to je za buchtu, ten název vidím poprvé![]()
já to včera vygooglila a už mám uložený recept ![]()
@cimbík píše:
Tak pošli receptík, bude to rychlá buchta a takové jsou NEJ
našla jsem tohle ![]()
*BUCHTA 10,20,30
2 vejce, 20 dkg moučka cukr, 10 dkg HERY, 250 ml mléka, 30 dkg pol. mouky s jedním práškem do pečiva
V mixeru rozšlehám vejce, přidám cukr a pak heru. Chvíli šlehám (vymastím a vysypu plech) pak postupně na střídačku mléko a mouku s práškem. Těsto se někdy zhrudkovatí, šlehám dál, až je hladké. Vyleju na vymaštěný a vysypaný plech. Pokládám ovocem.
Ananas, tropic mixy (ale ne ty s kokosem) , meruňky, hrušky, někdy přidám i džem. Posypu posypkou (máslo, cukr, hr. mouka) a nebo mletými oříšky, jak kdo chce.
Peču na 180C.
Je to rychlé, min. nádobí a je to vynikající.*
rizoto italske z teda opolotovar z lidla znacky deluxe a teda holky chutnaloooo ![]()
na zítra vařím uz dnes segos at toho je na dva dny ![]()
br.noky se smetanovou omackou a hribkama.A ted zase neco k veceri ![]()
Holky a vaříte někdo někdy takový ty rychlovky z jednoho pytlíku?Tuším že je to od vitany?
Dá se do pytlíku krkovice,nakrájená cibule,brambory a zaype se to tím kořením co je v tom sáčku a dělá se to v troubě.Já to teda zkoušela,je to rychlý a chlapovi to i chutná
@mahdalka píše:
Holky a vaříte někdo někdy takový ty rychlovky z jednoho pytlíku?Tuším že je to od vitany?Dá se do pytlíku krkovice,nakrájená cibule,brambory a zaype se to tím kořením co je v tom sáčku a dělá se to v troubě.Já to teda zkoušela,je to rychlý a chlapovi to i chutná
jo ale ty stavnaty kridla:D
@Monjie píše:
br.noky se smetanovou omackou a hribkama.A ted zase neco k veceri
Namažte si chleba se sýrem a šunkou
![]()
@mahdalka píše:
Holky a vaříte někdo někdy takový ty rychlovky z jednoho pytlíku?Tuším že je to od vitany?Dá se do pytlíku krkovice,nakrájená cibule,brambory a zaype se to tím kořením co je v tom sáčku a dělá se to v troubě.Já to teda zkoušela,je to rychlý a chlapovi to i chutná
To jsem nezkoušela, nemáme rádi ty pytlíkové věci s glutamátem. Ale občas si koupím třeba nějaké omáčky v těch skleničkách typu Uncle Bens, je to rychlovka.
@MUFICE píše:
Namažte si chleba se sýrem a šunkou![]()
to zereme celej vikend:D
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat