Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3374
17.4.12 13:33

Jenže taky mám problém cokoliv sníst… na začátku těhu žádná nevolnost atd… a teď 27+4 je mě pořád šoufl :?

• načítám...
23033
17.4.12 13:55
@lenulina1979 píše:
no ty stehýnka bych si teda dala raděj než tu hrachovou kaši :) asi ji nechám pro zbytek a já si raděj udělám salátek :P

tak s takovym obedem by jste me dneska nepotesili. Jsem mela co delat abych pozrela ty testoviny dneska a i peceny kure mi vadi :zed:

• načítám...
3374
17.4.12 14:07
nj není každej den posvícení :D, ale ještě máme v lednici piškot s krémem ovocem a pudinkem… tak snad hladem neumřeme
@Monjie píše:
tak s takovym obedem by jste me dneska nepotesili. Jsem mela co delat abych pozrela ty testoviny dneska a i peceny kure mi vadi :zed:
  • načítám...
23033
17.4.12 14:35

lenulino: ja bych si nedala ani svickovou ani puding:D ale zas dobry, ze clovek neco do porodu sunda:D

• načítám...
3368
17.4.12 14:38

Monjie - teda tobě bych nechtěla vařit! :P :mrgreen:

• načítám...
23033
17.4.12 14:42

Taky mi nikdo nevari, musim varit sama, ale zas dite odflaknout nejde :D nekdy to resim polednim menu v restauraci nebo hotovkou.

• načítám...
3374
17.4.12 14:47
a jako to proč nejíš? to jako na nic nemáš chuť a nemůžeš do sebe nic dostat nebo jsi tak vybíravá? a co jí tvůj muž? když to řešíš hotovkou nebo meníčkem v restauraci?
@Monjie píše:
Taky mi nikdo nevari, musim varit sama, ale zas dite odflaknout nejde :D nekdy to resim polednim menu v restauraci nebo hotovkou.
  • načítám...
23033
17.4.12 14:50

Jsem vybírává! a manzel ji v praci ma tam totiz obídek:D

• načítám...
3374
17.4.12 15:12
Tak to já když dojde na věc sním všechno ale většinou si vařím to co mám ráda a nebo na co mám chuť ale než jsem byla těhu, tak to bylo skoro každej den šopák dělalo se mě zle z čehokoliv sladkého, a vadilo mě i to že mě dal přítel pusu a já cítila, že jedl sušenky :poblion: mě chutná třeba pstruh ale nejvíc ze všeho můžu maso jakoliv upravené a pokud možno samotné :P co nejím tak bílé pečivo.. jím jen rohlíky co peču doma sama a plním zelnou směsí a masem, ale ty nedělám až tak často
@Monjie píše:
  • načítám...
2551
17.4.12 18:47

Holky nemátě nějakej osvědčenej recpetík do čeho naložit maso na grilování? Mám asi 4, ale chtěla bych zkusit něco jiného, manža bude mít narozky a bude gardenparty :mrgreen:

• načítám...
456
17.4.12 18:57

Ahoj holky, poradite co uvarit pro navstevu-tchyne a babicka :mrgreen: aby to bylo dobre a rychle, nejlepe nejake masicko, ktere treba zapecu a nemusim se starat :) ? Nebo nejaky zaruceny „jarni“ receptik? Dik :palec:

• načítám...
5misa6
17.4.12 18:58
@Monjie píše:

Rozežraná :mrgreen: to byl vtip :mrgreen: já taky ledacos nesním,v těhu mi to bylo jedno,ale teď třeba nejím maso,nechutná mi.

• Upravit
5misa6
17.4.12 19:00
@cimbík píše:
Holky nemátě nějakej osvědčenej recpetík do čeho naložit maso na grilování? Mám asi 4, ale chtěla bych zkusit něco jiného, manža bude mít narozky a bude gardenparty :mrgreen:

Já do všeckého peru koření na steaky :pankac: a gril koření a česnek,a někdo by zkusil urazit,že mu nechutná :cert: :mrgreen:

• Upravit
15054
17.4.12 19:05
@Marcell píše:
Ahoj holky, poradite co uvarit pro navstevu-tchyne a babicka :mrgreen: aby to bylo dobre a rychle, nejlepe nejake masicko, ktere treba zapecu a nemusim se starat :) ? Nebo nejaky zaruceny „jarni“ receptik? Dik :palec:

nevypadá to esteticky,ale nestalo se,že by někdy někomu nechutnalo,nahážeš do jednoho pekáče brambory,různou zeleninu a masíko,to si den předem naložím a vše to peču dohromady v troubě,zelenina pustí krásně šťávu,masíko je křehké a vše prostě dohromady mňam,chutě se krásně propojí

• načítám...
15054
17.4.12 19:17
@cimbík píše:
Holky nemátě nějakej osvědčenej recpetík do čeho naložit maso na grilování? Mám asi 4, ale chtěla bych zkusit něco jiného, manža bude mít narozky a bude gardenparty :mrgreen:

https://www.emimino.cz/…rankovani/2/

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová