Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
http://www.albert.cz/…-sekana.html
Zkousela jsem tuhle sekanou z casopisu Albert a je luxusni. ![]()
@Paoloska píše:
@sophinka Prosím Tě, jak děláš velké ty placky? Mě příjde toho těsta podle receptu nějak málo. Jinak moc díky za recept, já kvůli němu tuhle proslistovala skoro celou diskusi.
myslíš na ten kinder řez? normálně na plech,taky jsem si myslela,že toho bude málo,ale rozetřela jsem to lžící a bylo to fakt tak akorát ![]()
@sophinka píše:
myslíš na ten kinder řez? normálně na plech,taky jsem si myslela,že toho bude málo,ale rozetřela jsem to lžící a bylo to fakt tak akorát
Jé, promiň, já nenapsala o co jde
Takže dvě placky na plech
Vyzkoušim. Dík ![]()
@cimbík píše:
co to je za buchtu, ten název vidím poprvé![]()
Já nevím jak se jmenuje přesně, máma jí nazývala takhle podle poměru mouky, cukru a oleje.
Dnes bude falešná svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinky ![]()
Dnes na ně prdim a doufám, že taky jednou uvaří někdo za mě i pro mě. Případně dáme večeři ve stylu Kdo hledá, najde.
dnes a zřejmě i zítra zapečené brambory se žampiony ![]()
pozítří jahodový knedlíky s tvarohem
a pak zkusím tu sekanou co tu na ní byl recepis ![]()
Dnes se dojí kuře na česneku akorád udělám brambory, tak to mám dnes bez práce. ![]()
Včera jsme u jedný babičky vyfasovali vepřo knedlo zelo pro nás a u druhý polívku a vepřový se zeleninou pro prcka. Tak mu akorát dovařím rýži. Zítra asi boloňský špagety. ![]()
Dneska znojemskou z vepřového a rýži a zítra kuře na paprice a těstoviny. @NikysekR ty žampionky zní mooooc zajímavě,asi taky brzo vyzkouším ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat