Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2451
18.4.12 17:39

holky a recept na něco co můžu při kojení, aby se mi malý neosypal či neměl prdíky by jste neměly??? :mrgreen:

• načítám...
25007
18.4.12 17:43
@nulu86 píše:
holky a recept na něco co můžu při kojení, aby se mi malý neosypal či neměl prdíky by jste neměly??? :mrgreen:

já v období prdíků jedla jen suchou rejži a pečený maso :mrgreen: každej den :roll: a snídaně- 3 dny strej chleba a kousek šunky, event.trošičku jogurtu. to samý k večeři :lol: a tak několik týdnů :zed: ale zase to byla fajn dietka :mrgreen:

• načítám...
2451
18.4.12 17:47

to mi něco připomíná :mrgreen: ale prokládám to čokoládou..... naštěstí s malym nic nedělá :mrgreen:

• načítám...
25007
18.4.12 18:04

@levmah28 jo a ještě dobrý jsou těstoviny s cuketou a mátou ;)
omáčka- na česnek cuketu na plátky a nechat osmahnout, na to propasírovaná rajčata, trošku smetany, sůl, pepř a sušená nebo čerstvá máta (hodně) ;)
dá se dělat i s kuřecím masem

• načítám...
5misa6
18.4.12 18:08
@eshta píše:
@levmah28 jo a ještě dobrý jsou těstoviny s cuketou a mátou ;)
omáčka- na česnek cuketu na plátky a nechat osmahnout, na to propasírovaná rajčata, trošku smetany, sůl, pepř a sušená nebo čerstvá máta (hodně) ;)
dá se dělat i s kuřecím masem

Holky,já jsem hybrid,já neumít tak speciálně vařit jak vy,mátu nepoužívám,smrdí mi :oops: :mrgreen:

• Upravit
25007
18.4.12 18:11

@levmah28 a směs na toasty- na cibulku mletý maso, dost nastrouhaný cukety, prop.rajčata, sůl, pepř, může být nějaký koření-provensálský, nebo jen oregano. Směs dát na toast, na to trochu strouhanýho sýra, mozarellu či parmezán a do trouby

a od kámošky mám recept na cuketu jako přílohu k masu- cuketu na plátky, trochu česneku, na slabý nudličky červenou papriku kapii, dát do malé zapékací mističky, zalít vodou, bujon, pepř a dost sušené máty a nechat v troubě 45min

• načítám...
1452
18.4.12 18:13

nebo jen tak, zeleninku co je doma plus tu cuketku osmahnout na panvicce, pridat cervenou cocku, podusit, bylinky a je to lahoda

• načítám...
5misa6
18.4.12 18:14

Směs na ty toasty mám,tedy dost něco podobného,mám to zavařené.No a teď nevím co si vybrat :mrgreen:

• Upravit
25007
18.4.12 18:15
@levmah28 píše:
Holky,já jsem hybrid,já neumít tak speciálně vařit jak vy,mátu nepoužívám,smrdí mi :oops: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: hele mě by to taky nenapadlo, ale cuketa a máta je fakt super kombinace :pankac: můj chlap to nežere, protože má mátu spojenou s čajem :roll: ale je to dobrý :palec:
btw gratulace k chlapečkovi :kytka:
  • načítám...
50155
18.4.12 18:17
@levmah28 píše:
Koupila jsem si 2 malé cukety,nemáte nějaký zdravý receptík? ;-)

Dobrá je taky cuketa zapečená s mozzarellou, rajčatama a lilkem v troubě :pankac:

• načítám...
5misa6
18.4.12 18:18
@eshta píše: :lol: :lol: :lol: hele mě by to taky nenapadlo, ale cuketa a máta je fakt super kombinace :pankac: můj chlap to nežere, protože má mátu spojenou s čajem :roll: ale je to dobrý :palec:
btw gratulace k chlapečkovi :kytka:

Jé děkuji :-D ne mátu ne :mrgreen: já to nějak vymyslím s tou zeleninkou.

• Upravit
5misa6
18.4.12 18:19
@MUFICE píše:
Dobrá je taky cuketa zapečená s mozzarellou, rajčatama a lilkem v troubě :pankac:

Lilek jsem v životě nejedla :mrgreen:

• Upravit
50155
18.4.12 18:19
@eshta píše: :lol: :lol: :lol: hele mě by to taky nenapadlo, ale cuketa a máta je fakt super kombinace :pankac: můj chlap to nežere, protože má mátu spojenou s čajem :roll: ale je to dobrý :palec:
btw gratulace k chlapečkovi :kytka:

Já mám zase ráda mátu v Mojitu :mrgreen:

• načítám...
50155
18.4.12 18:20
@levmah28 píše:
Lilek jsem v životě nejedla :mrgreen:

Ten recept se může dělat i bez lilku a propasíruj na to aspon 2 stroužky česneku. Můžeš tam přidat i brambory a nějaká maso.

• načítám...
25007
18.4.12 18:22
@MUFICE píše:
Já mám zase ráda mátu v Mojitu :mrgreen:

jóóóóóó to můžu takyyyyyy :palec: :potlesk: :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev