Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
holky a recept na něco co můžu při kojení, aby se mi malý neosypal či neměl prdíky by jste neměly??? ![]()
@nulu86 píše:
holky a recept na něco co můžu při kojení, aby se mi malý neosypal či neměl prdíky by jste neměly???
já v období prdíků jedla jen suchou rejži a pečený maso
každej den
a snídaně- 3 dny strej chleba a kousek šunky, event.trošičku jogurtu. to samý k večeři
a tak několik týdnů
ale zase to byla fajn dietka ![]()
to mi něco připomíná
ale prokládám to čokoládou..... naštěstí s malym nic nedělá ![]()
@levmah28 jo a ještě dobrý jsou těstoviny s cuketou a mátou ![]()
omáčka- na česnek cuketu na plátky a nechat osmahnout, na to propasírovaná rajčata, trošku smetany, sůl, pepř a sušená nebo čerstvá máta (hodně) ![]()
dá se dělat i s kuřecím masem
@eshta píše:
@levmah28 jo a ještě dobrý jsou těstoviny s cuketou a mátou
omáčka- na česnek cuketu na plátky a nechat osmahnout, na to propasírovaná rajčata, trošku smetany, sůl, pepř a sušená nebo čerstvá máta (hodně)
dá se dělat i s kuřecím masem
Holky,já jsem hybrid,já neumít tak speciálně vařit jak vy,mátu nepoužívám,smrdí mi
![]()
@levmah28 a směs na toasty- na cibulku mletý maso, dost nastrouhaný cukety, prop.rajčata, sůl, pepř, může být nějaký koření-provensálský, nebo jen oregano. Směs dát na toast, na to trochu strouhanýho sýra, mozarellu či parmezán a do trouby
a od kámošky mám recept na cuketu jako přílohu k masu- cuketu na plátky, trochu česneku, na slabý nudličky červenou papriku kapii, dát do malé zapékací mističky, zalít vodou, bujon, pepř a dost sušené máty a nechat v troubě 45min
nebo jen tak, zeleninku co je doma plus tu cuketku osmahnout na panvicce, pridat cervenou cocku, podusit, bylinky a je to lahoda
Směs na ty toasty mám,tedy dost něco podobného,mám to zavařené.No a teď nevím co si vybrat ![]()
@levmah28 píše:
Holky,já jsem hybrid,já neumít tak speciálně vařit jak vy,mátu nepoužívám,smrdí mi![]()
@levmah28 píše:
Koupila jsem si 2 malé cukety,nemáte nějaký zdravý receptík?
Dobrá je taky cuketa zapečená s mozzarellou, rajčatama a lilkem v troubě ![]()
@eshta píše:![]()
![]()
hele mě by to taky nenapadlo, ale cuketa a máta je fakt super kombinace
můj chlap to nežere, protože má mátu spojenou s čajem
ale je to dobrý
btw gratulace k chlapečkovi
Jé děkuji
ne mátu ne
já to nějak vymyslím s tou zeleninkou.
@MUFICE píše:
Dobrá je taky cuketa zapečená s mozzarellou, rajčatama a lilkem v troubě
Lilek jsem v životě nejedla ![]()
@eshta píše:![]()
![]()
hele mě by to taky nenapadlo, ale cuketa a máta je fakt super kombinace
můj chlap to nežere, protože má mátu spojenou s čajem
ale je to dobrý
btw gratulace k chlapečkovi
Já mám zase ráda mátu v Mojitu ![]()
@levmah28 píše:
Lilek jsem v životě nejedla
Ten recept se může dělat i bez lilku a propasíruj na to aspon 2 stroužky česneku. Můžeš tam přidat i brambory a nějaká maso.
@MUFICE píše:
Já mám zase ráda mátu v Mojitu
jóóóóóó to můžu takyyyyyy
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat