Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@sandrik píše:
jinak dneska bude vepřové s dušenou mrkví na medu a jáhly, malá bude mít totéž, jen mrkev bude mít dušenousamostatně bez koření
na medu jo? jak to děláš? to by mohla bejt dobrota… ![]()
@MUFICE diskuse je jistě zajímavá, ale to už asi stíhat nebudu
přispívám pravidelně do třech, plus tady a semtam i do jiných, ale určitě aspoň nakouknu ![]()
@MUFICE píše:
Tak to jste si dali do nosu![]()
no to teda a byly jsme bez Gitky takze se clovek v klidu najedl:) taky si Lukas protahl obedovou pauzu z hodiny na dve ![]()
@kocunka píše:
na medu jo? jak to děláš? to by mohla bejt dobrota…
mrkev na kolečka (na Vkrouhači, nebo může být na kostičky, nudličky, kdyby se mi s tím chtělo krájet) hodím na pánev, kde jsem předtím udělala přírodní vepř. plátky.
Nechám orestovat, přidám majoránku, zaleju trochou vody (stačí tak 2 lžíce), podusím, přidám trochu másla a med - podle množství mrkve, ale vždycky můžeš dosladit, kdyby bylo málo
a zprudka ještě dodělám
je to výborný s brambory, s kuskusem nebo s jáhly ![]()
@sandrik píše:
mrkev na kolečka (na Vkrouhači, nebo může být na kostičky, nudličky, kdyby se mi s tím chtělo krájet) hodím na pánev, kde jsem předtím udělala přírodní vepř. plátky.
Nechám orestovat, přidám majoránku, zaleju trochou vody (stačí tak 2 lžíce), podusím, přidám trochu másla a med - podle množství mrkve, ale vždycky můžeš dosladit, kdyby bylo máloa zprudka ještě dodělámje to výborný s brambory, s kuskusem nebo s jáhly
děkuju,určitě to vyzkouším…
k večeři česnečka,zítra dojím špagety se směsí-na oliváč cibulku,kuřecí prsa,Pesto a žampiony ze skleniček a domácí zavařenou,mixovanou směs-rajčata,cuketa,papriky,ještě jsem tam šoupla dva taveňáky a bašta
v sobotu rajská s kolínkama a šoupnu k tomu sekanou z mrazáku ![]()
Holky, mě tak nebaví vařit ani jíst jinde než v restauraci a to jsem těhotná…jsem úplně línáááá!!!!
@hubička píše:
Holky, mě tak nebaví vařit ani jíst jinde než v restauraci a to jsem těhotná…jsem úplně línáááá!!!!
to je normalni:D
Řízky od včera s bramborem, zítra spáchám nějakou polívku, snad gulášovou, mám tam mletý maso a k tomu asi farncouzký brambory se špenátovou náplní, bude i na sobotu ![]()
@sandrik píše:
poraďtě pls, co z kedlubny jinýho než polívku?
ala mozecek?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat