Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tak já dneska po dloooouhé době květákovej mozeček…
Manžel bude mít radost ![]()
@Monjie píše:
dneska slepici s nudlema a nejspis bramboraky nebo zbytek gril.kurete asi jako rizoto.
Ale potrebuju radu, co zejtra pro chlapy budou makat cely den na byte. Napadl me rizek, ale to je nuda:D co takovy buffalo wings s pecivem,basa piv, babovka, a jako obzersveni bud tousty nebo oblozene chleby?
Cau Monjie,u nas se vzdycky osvedcil gulas ![]()
@Amber_1977 píše:
@Jindřiška7 Ty seš ale..
Jo, to je moje nejoblíbenější jídlo - jenomže aktuálně nemám doma ani sejra, ani by se mi ho nechtělo strouhat - odzátkovav a vyklepnout (zeleninu) dá míň práce![]()
Dělala jsem si srandu, vždyť víš
![]()
u nás se peče maso … zelí jen tak podusím kysané a knedlík bude hrníčkovej
jinak středa: čerstvý kapr na přírodno s chlebem-mňam,včera hovězí vývar s nudlemi,dnes zelenina se smetanovou omáčkou a kuskus ![]()
@Monjie Teda, nechci tě odrazovat od mega kulinářství.. ale z praktických důvodů, když si vzpomenu, co bylo za prach a bordel, když nám rekonstruovali byt, doporučuji jídlo s minimem nádobí, jednoduché na převoz a maxizasycující, vzhledem k počtu strávníků bych pak taky možná brala v úvahu jednoduchost přípravy - takže za mě kotel guláše, bochník chleba a tu basu piv.
Pečená kuřecí stehna na zelenině, rýže a kdyby se mi chtělo, tak i okurkový salát ![]()
@Amber_1977 píše:
@Monjie Teda, nechci tě odrazovat od mega kulinářství.. ale z praktických důvodů, když si vzpomenu, co bylo za prach a bordel, když nám rekonstruovali byt, doporučuji jídlo s minimem nádobí, jednoduché na převoz a maxizasycující, vzhledem k počtu strávníků bych pak taky možná brala v úvahu jednoduchost přípravy - takže za mě kotel guláše, bochník chleba a tu basu piv.
bydlime v jednom a druhej je skoro hotovej. tudiz ja snesu jidlo teple rovnou panum na jidelni stul.:D pozor, dokonce tam tece i tepla voda:D
Kureci rizek v bramboraku a zeleninovej salatek..Zitra bude maso na moravance a bramburky..Uz se tesim.. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat