Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ja dneska rano pro pany babovku, letim jeste pro chlebicky a udelam nejakou obl. misu a Lukas je pozve na obed do valdesky.A my s Gitou cevabcici nebo plnene knedliky, cevapcici asi s ajvarem a horcici ![]()
Dneska losos a šťouchané brambory, zítra švestkové knedlíky s mákem a tvarohem ![]()
Dnes rajská s hovězím a dom. houskovým knedlíkem a zítra bude rajská s těstovinami
@hubička píše:
Jaj to ještě někde koupíte..třeba nějaký obchoďák
Nechce se mi,to zjistím po netu nějak ![]()
@jája428 určo Jájo, to přežije, maso bývá naložené i 3 dny..hlavní je, jestli před tím bylo čerstvé..já včera vyhodila mleté maso 2 dny po datumu spotřeby..na první pohled mu nic moc nebylo, ale když jsem do něj prstem píchla..vyvalil se děsnej smrad ![]()
@jája428 píše:¨
holky potřebuju poradit.mám od vcerejška cca 15.hodiny naložený kousky masa v oleji a koření.mělo to být dnes k veceri,ale jedeme pryč.myslíte,že mi to v lednici vydrží do zítřka na oběd?nezkazí se to?ptám se hlavně proto,že jsem těhule a nerada bych si přivodila nejaké komplikace,ale nechce se mi to vyhazovat zbytečne.je to vepřová plec.
Oběd: jako předkrm listový salát, rukola, ředkvičky a čerstvé žampiony s kozím sýrem, jako hlavní jídlo treska zapečená s lilkem, cuketou, rajčaty, tymiánem, bazalkou a olivami, k tomu kopřivové těstoviny. Jako zákusek hruškový puding z agaru.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat