Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Oběd bramboračka a povidlové taštičky s mákem. Na večeři udělám kuřecí čínu naloženou od včera a těstoviny.
@levmah28 píše:
Holky jak si udělat dietně pohanku?
Spoustu nápadů je tady:
http://www.varimezdrave.cz/…se-zeleninou
Nebo ji udělat jako zeleninové rizoto nebo pohankové palačinky.
Příspěvek upraven 21.04.12 v 18:03
Nebo pohanka se špenátem, pro inspiraci foto:
Jo a co se týče olivového oleje,jaký kupujete? V TV byla reportáž že všechny nejsou 100%
@levmah28 píše:
Jo a co se týče olivového oleje,jaký kupujete? V TV byla reportáž že všechny nejsou 100%
Jedině extra panenský lisovaný za studena (to na něm musí být napsaný). Olej by měl být kvalitní, nekvalitní nadělá více škody než užitku, investice se tady opravdu vyplatí.
Když jsem v Čechách, tak kupuju tento:
@Mijunkaa
u vás jsem dneska měla být na obědě, to bych si pochutnala, mňam, mňam.
O.K já jsem ho totiž ještě nikdy nekupovala,a asi vím proč,nevěděla jsem jaký.Tak děkuji za info,polepším se ![]()
plněný bramborový knedlíky s uzeným, špenátem a s osmaženou cibulkou
Ahoj,tak dneska kotletky se smetanou,cibulí a nivou a pečené brambory a kuřecí vývar a zítra zase kačena,minulou neděli jsme byli na kačenu u mamky a zítra přijde ona s přítelem k nám ![]()
Holky,koupila jsem kuskus a moc nevím co s ním.Receptů jsem přečetla plno,ale co nějaké vaše odzkoušené tipy?? ![]()
Holky, jde uvařit nějak polívka v troubě? To je asi blbost, co? Máme novou kuchyň a varná deska zatím není zapojená, ale trouba funguje. Zítra bude poprvé péct kuře a brambory, zatím musíme přežívat o pečených jídlech.
Eliško, já myslím, že jde, vývar určitě.
Je mi blbě, vlezl na mě bacil, tak „vařil“ syn, byla pizza
, vařit umí, ale je nechtěj. A mně se má každý den chtít ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky jak si udělat dietně pohanku?