Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@levmah28 píše:
Malý se přisál,to jo,ale neměl co sátUž v porodnici jsem krmila Nutrilonem.
Áha…
tak ono mu UM určitě neuškodí. Kdo ví, jeslti mi pro změnu dovolí kojit… stačí, aby se objevila nežádoucí účinek u miminka a mám okamžitě po kojení…
@Silwinka87 píše:
Jo jo..Z vepřového…Ale je moc dobrá i tak…
to věřím,a z kotlety?nemohla by jste sem prosím dát recept?
Tak dneska kuřecí vývárek s nudličkama,k tomu karboše,brambory a zeleninový salát.Na zítra jsem koupila rybí filé,ale ještě nevím,co s tím,klasicky obalit a smažit to nechci
No a v neděli kačenka,červené hlávkové zelí a bram.knedlíček
![]()
Včera i dnes pečené kuře s br.kaší a kuřecí polévka se zeleninou.
@Monjie píše:
A ja furt premejslim, jestli tu laktaci nechat rozjet nebo ne.
Nechceš kojit? Já jsem s UM spokojená a Tony taky ![]()
Holčiny, zítra máme návštevu a nevím co udělat za moučník..tchán mně včera donesl rybízovej kompot tak něco z toho?Prosím o radu..klidně něco ze zakysané smetany, nemusí to být pečené…ale klíďo jo.
Já dneska dělala domácí pizzu, zítra budou plněné žampiony a brambory.
@levmah28 píše:
Nechceš kojit? Já jsem s UM spokojená a Tony taky
Spatne polozena otazka:D
@hubička píše:
Holčiny, zítra máme návštevu a nevím co udělat za moučník..tchán mně včera donesl rybízovej kompot tak něco z toho?Prosím o radu..klidně něco ze zakysané smetany, nemusí to být pečené…ale klíďo jo.
Ahojky, tak ze zakysané smetany můžeš udělat toto: uděláš klasickej piškot, uvaříš dva vanilkové pudingy, naliješ je nepravidelně na syrovej piškot a upečeš dohromady. Po vychladnutí potřeš zakysanou smetanou a posypeš skořicí. Nebo udělej medovník, tam se taky zakysaná smetana dává. Nebo piškot potři tím rybízem a nahoru ušlehej smetanu ke šlehání a posyp čokoládou, kokosem, mandlovýma lupínkama,… ![]()
@NikysekR ale jak se dělá klasickej piškot? neumím..nedělám, neumím péct nic kromě cukroví a hrníčkové buchty víš
to by se nedalo potřít tou zakys. smetanou místo šlehajdy?
@hubička píše:
@NikysekR ale jak se dělá klasickej piškot? neumím..nedělám, neumím péct nic kromě cukroví a hrníčkové buchty víšto by se nedalo potřít tou zakys. smetanou místo šlehajdy?
Piškot: 300g moučkového cukru (může být i krystal), 400g polohrubé mouky, 10 lžic oleje, 1 vanilkový cukr, 1 prášek do pečiva, 3 vejce, 1 sklenička mléka (0,33). Ušleháš sníh z bílků, žloutky vyšleháš s cukrem a olejem, přidáš mléko, vanilkový cukr, mouku s práškem do pečiva a nakonec sníh z bílků. Naliješ na vymazaný a vysypaný plech a upečeš. A je to ![]()
Já tento recept používám skoro na všechno, na bublaninu s ovocem, jako základ na nějaké ty slavnostnější zákusky, nebo pouze s kakaem místo bábovky. Je opravdu univerzální. Můžeš na něj dát v podstatě všechno co tě napadne ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat