Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@romcaonca Z toho pajšlu udělej omáčku s knedlíkem. Uvař ho,nakrájej nebo namel, udělej zasmažku nebo to co používáš místo ní.Vlej do ní vývar z pajšlu, udělej omáčku, přidej maso, smetanu nebo šlehačku, osol, můžeš opepřit pokud nedávaš detem. Já osobně tam dávam trošku octu. ale udělej to podle své chuti.
Byli jsme s malym u babičky, takže vařila ona. Kuřecí játra s pórkem, paprikou a rýží, kuře na paprice, francouzský brambory, kuřecí polívka s kapáním a květák. Dnes dojíme zbytky a zítra zapečené maso s brambory a se smetanou (ještě uvidím, co dalšího do toho přidám, možná pórek a žampiony) a zelný salát.
@hubička Díky taky Ti přeju dobrou chutˇ
.Včera jsem měli játra smažený a jaksy i tak mi jich dost zbylo tak jsem je hodila na omáčku.Máme je tak po roce.Dělám je většinou jen na cibulce,ale jednou za rok stačí. ![]()
My sme včera měli lososa s bramborem a dnes jsem si dala jen slunečnicovou bulku se sýrovým nářezem. Manželovi udělám krupicovou kaši, až se vrátí z práce ![]()
dcera je nemocná, tak na její přání byly špagety
zítra uzený s brkaší
Zítra udělám chilli con carne a upeču k tomu v pekárně bílý chleba ![]()
@NikysekR taky budu péct chleba
ale v normální troubě a žitný (už můj třetí
první se moc nepovedl, druhý jakš-takš a tak doufám, že do třetice to bude super
)
@sandrik Určitě se ti povede
Já chleba v troubě nikdy nepekla, pekárna to jistí ![]()
tak udelala jsem poprve chřest s holandskou omáčkovou s novým bramborem, pol.zel.
zítra jeste nevím prečtu vaše co jste vařili a uvidíme ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat